nextDisclaimer

Algemeen

ik.be is een website speciaal ontwikkeld voor kinderen. Wekelijks zijn mensen bezig met het toevoegen van nieuwe spellen aan ik.be. Het gaat hierbij om online games. Dat houdt in dat alle spelletjes direct gespeeld kunnen worden op de website zonder dat het spel op de computer geïnstalleerd dient te worden.

Heel belangrijk vinden wij de kwaliteit van de aangeboden spelletjes. We zullen daarom ook alle spelletjes uiterst nauwkeurig controleren voordat ze aan onze website toegevoegd worden.

Privacy verklaring

Internet maakt heel veel mogelijk. Via internet kun je in contact komen met mensen over de hele wereld, overal diensten en producten bestellen en informatie die naar jouw wensen is samengesteld ontvangen. Ook ik.be biedt persoonlijke diensten aan. Voor die diensten hebben we soms informatie van jou als gebruiker nodig. De onderstaande regels hebben we voor onszelf opgesteld om je een waarborg te bieden dat wij zorgvuldig met die informatie zullen omgaan. Je kunt ons ten alle tijden aan deze regels houden.

 • Als ik.be persoonlijke gegevens van jou vastlegt, wordt je daarover geïnformeerd; je hebt altijd de mogelijkheid om ervoor te zorgen dat jouw gegevens niet worden vastgelegd; dat kan echter betekenen dat je geen gebruik kan maken van sommige diensten.
 • Als er onjuiste gegevens over jou zijn vastgelegd, zal ik.be deze verwijderen. Je kunt jouw schriftelijke verzoek daartoe richten aan ik.be.
 • De geregistreerde gegevens zijn niet zonder jouw toestemming in te zien door derden en zullen ook niet zonder jouw toestemming overgedragen worden aan derden.
 • Adverteerders bij ik.be of partners van ik.be kunnen cookies toepassen om de kwaliteit van hun advertentiecampagnes te verbeteren. Middels deze cookies is het mogelijk voor hen om bij te houden welke sites waarop ze adverteren door jou zijn bezocht.
 • Het downloaden vanaf deze site is op eigen risico. Schade ontstaan door het gebruiken, downloaden, inbellen en/of installeren kan niet op ons worden verhaald.
 • ik.be houdt zich het recht voor deze privacy verklaring aan te passen. Elke aanpassing zal op deze pagina gepubliceerd worden.

Game copyright

Om het risico te minimaliseren dat we inbreuk plegen op enig copyright van de door ons opgenomen games, hebben we een aantal maatregelen genomen. Middels deze pagina willen we onze gebruikers, of een ieder die hier belang aan hecht, hiervan op de hoogte stellen.

 • We hebben voor het plaatsen van een aantal games toestemming gevraagd en gekregen bij de door ons bekende copyright houders.
 • Een aanzienlijk aantal games mogen zonder enige (rand)voorwaarden op internetsites geplaatst worden, voor een aantal hebben we geen copyright informatie kunnen vinden of kunnen we door algemeen gebruik op het internet deze informatie niet (meer) achterhalen.
 • Sommige games mogen onder speciale voorwaarden worden gebruikt met in achtname van een aantal randvoorwaarden. Aan deze randvoorwaarden wordt, voor zover wij dat zelf kunnen beoordelen, door ik.be voldaan.
 • We veranderen (indien mogelijk) niets aan de source code van de games. Vermeldingen van bijvoorbeeld credithouders, merknamen, of verwijzingen naar websites blijven ongewijzigd.
 • Voor een aantal games wordt gebruik gemaakt van de zogenaamde deep linking techniek. Hierbij linken we naar het internetadres waar de originele game code zich bevindt en wordt de game code (Java, Flash of Shockwave) niet gekopieerd naar de server van ik.be. We zijn ons bewust van het feit dat deeplinking een onderwerp van discussie is, er is ons echter geen informatie bekend dat dit verboden is. We worden tevens gesterkt in deze opvatting door het feit dat deze techniek door zeer veel andere internetsites wordt toegepast.

De wetgeving rond internetontwikkelingen en toepassingen is nog volop in beweging, waardoor hetgeen wel/niet is toegestaan niet altijd duidelijk is en er ruimte blijft voor eigen interpretatie. Het kan dus voorkomen dat, ondanks onze zorgvuldigheid en oprechte bedoelingen, een copyright houder toch meent dat zijn/haar belangen worden geschaad. In voorkomend geval verzoeken we u om contact met ons op te nemen. Dit kan via een reactie in ons contactformulier.

Indien uw bezwaar redelijk cq begrijpelijk is zal de betreffende game z.s.m. worden verwijderd van ik.be. Onze ervaring heeft aangetoond dat deze insteek succesvol werkt.

Unicefcards.be

Unicefcards.be en de Facebookapplicatie

français     français
English     English