3 KoningenAlle spellen in de groep > 3 Koningen Spelletjes > seizoenspellen > 3 Koningen

Jouw keuze:

De 3 Wijzen hebben de ster gevolgd en komen aan bij een stal waarboven de ster staat. In de stal ligt er een prachtig baby in de kribbe en rondom het kind staan Maria en Jozef vreugdevol naar hun kind te kijken.

1 2 Volgende

Andere spelletjes zoals 3 Koningen:
Er zijn drie Koningen die elkaar tegenkomen. Allen zijn ze op zoek zijn naar een nieuwe koning die net geboren werd. De Koningen hebben geschenken bij. Ze zien alle drie helder de ster die hen de weg wijst.
De drie Wijzen of drie Koningen volgen samen de ster. Allen hebben ze een geschenk bij voor de baby.
De 3 Wijzen hebben de ster gevolgd en komen aan bij een stal waarboven de ster staat. In de stal ligt er een prachtige baby in de kribbe en rondom het kind staan de dieren vreugdevol naar het kind te kijken.
Plots hoorden de drie Wijzen een prachtig mooi liedje. Het waren Engelen die bij de Kerststal waren en zongen.
Daarna zagen de 3 Koningen hoe de Engelen de kerststal binnen gingen en hoe Maria en Jozef liefdevol bij hun kind gingen staan.
Vol vreugde en vol blijdschap gaan de 3 Koningen weer naar huis. Nogmaals kijken ze naar de schitterende ster die hen de hele tijd de weg getoond heeft en hen deze speciale gebeurtenis heeft laten meemaken.
Ook de drie Koningen willen kindje Jezus een bezoekje brengen in de stal, kijk je mee?
Vier 3 Koningen samen met Dora, Diego en Boots! Kleur deze leuke prent in!
3 Koningen liedje
Er is een Wijze, een koning, die gehoord heeft dat er een nieuwe wijze koning geboren werd. Hij ziet een ster die aanwijst waar de baby zich bevindt. De Wijze gaat op weg.

 
1 2 Volgende