Angry BirdsAlle spellen in de groep > Angry Birds Spelletjes > actie > Angry Birds
Nieuwste Angry Birds spelletjes:
Speel deze griezelige Halloween versie van Angry Birds. Help de vogels in hun actie tegen de stoute varkens en de gemene pompoenen die de varkens helpen. Klaar voor dit Halloween Angry Birds online spel?
Een nieuw Angry Birds spelletje waarbij je moet onthouden waar de gele vogels zijn. Het is een beetje zoals het klassieke miner spelletje: klik je te vaak op de andere vogels, dan is het spel gedaan!
Een nieuw spelletje in het gamma van de Angry Birds spelletjes: Angry Birds koppels. Klik zo snel mogelijk op 2 dezelfde Angry Birds en probeer op die manier zo veel mogelijk koppels te maken!
Een nieuw Angy Birds spel: schiet de Angry Birds weg en probeer op deze manier zoveel mogelijk ijsjes te vangen! Sommige ijsjes zijn meer punten waard dan andere. Behaal genoeg punten om naar het volgende level te gaan in...

1 2 Volgende

Andere Angry Birds spelletjes:
Speel het Solitaire of Patience kaartspel met de figuurtjes van Angry Birds!
Speel deze leuke variant op Angry Birds: de varkens zijn boos en proberen de eieren van de vogels te stelen. Uiteraard laten de vogels zich niet zomaar doen! Win de eieren terug!
In dit coole Angry Birds spel is het de bedoeling dat je Blu en zijn vriendjes bevrijdt!
Kleur Blue en Jewel van Rio The Movie (Angry Birds) in!
Maak deze Angry Birds ronde puzzels!
Bescherm de vogelstad van Angry Birds! Zorg ervoor dat de vogels niet gevangen worden door de poes. Probeer vogels van dezelfde kleur bij elkaar te krijgen en hen zo te beschermen!

 
1 2 Volgende