Jouw keuze:

Gezellig zitten Belle en het Beest zich op te warmen in het kasteel. Om voor een leuke verrassing te zorgen, wil Barstje een foto nemen als herinnering aan het mooie moment, maar hij weet niet goed hoe het moet. Daardoor...

1 2 Volgende

Andere spelletjes zoals Belle en het Beest:
Op deze mooie prent leert Belle het Beest lezen in het kasteel. Stilaan beginnen ze de beste vrienden te worden.
Vrolijk en blij denkt Belle aan haar leuke momenten samen met het Beest, vanavond heeft ze opnieuw een afspraakje met hem. Even kijken wat ze zal aandoen.
Winter, sneeuw en Belle en het Beest zijn samen buiten de vogels eten aan het geven. Maak deze prachtige kleurprent, print ze af en hang ze in je slaapkamer om zelf te kunnen dromen van mooie momenten.
Ook in de winter is Belle lief voor de vogeltjes en strooit ze granen, geen brood, want dat is niet goed voor vogels. Brood bevriest, ook wanneer het in de buik van de vogels zit. Maak deze mooie puzzel en denk eraan om...
Voor het kasteel van haar beste vriend, vind je Belle terug. Jij mag haar mooi aankleden!
In dit spel kan je met Belle en alle inwoners van het betoverde kasteel Mastermind spelen.
Een lief meisje dat in al deze jurken mooi is, recht uit een sprookje! Jij mag dit sprookje mee helpen maken, door Belle een gepaste jurk te geven!
Heel onverwacht misschien, maar Belle heeft beslist dat ze bij het Beest wil blijven. Ze heeft dus kleren voor elk seizoen nodig. Laat je verbeelding maar gaan!
Laat Belle schitteren in 1 van deze prachtige jurken!

 
1 2 Volgende