Nieuwste Beroemdheden opmaken spelletjes:
Je kent Mitchel Musso wel van de Disney Channel serie Hannah Montana als Oliver Oken, haar beste vriend. Ook speelt hij koning Brady in de serie "Pair of Kings".
De Britse actrice Anna Popplewell is beter bekend van haar rol als Susan Pevensie in de Narnia Disney films.
Je kent Cody Linley vast wel uit enkele films of als Jake Ryan in de Disney Channel serie Hannah Montana.
Dit is momenteel het schattigste beroemdheden koppeltje! In dit spel op www.ik.be kan je zowel Selena Gomez als Justin Bieber een make over geven!

Vorige 1 ... 4 5 6 7 8 9 ... 11 Volgende

Andere Beroemdheden opmaken spelletjes:
Geef populaire Zac Efron (of Troy Bolton in High School Musical) een make over.
De actrice Bella Thorne speelt op Disney Channel de rol van CeCe Jones in "Shake It Up!". Geef haar een volledige make over!
Jamie Lynn Marie Spears (4 april 1991) is een Amerikaanse actrice. Ze is bekend van de Nickelodeon-serie Zoey 101 en als zus van zangeres Britney Spears.
Keira Christina Knightley is een Brits actrice. Ze werd in 2006 genomineerd voor een Academy Award voor haar hoofdrol in Pride & Prejudice. <br /><br /> Ze is onder andere erg bekend van de Disney film de...
Ashley Tisdale werd bekend toen ze in 2005 een rol kreeg in de succesvolle Diney Channel serie "The Suite Life of Zack & Cody". Ze deed auditie voor Maddie Fitzpatrick en London Tipton, ze kreeg de rol van...
Georgie Henley (9 juli 1995) is een Brits actrice, die bekend werd door haar rol als Lucy Pevensie in The Chronicles Of Narnia: The Lion, the Witch and the Wardrobe uit 2005.

 
Vorige 1 ... 4 5 6 7 8 9 ... 11 Volgende