CircusAlle spellen in de groep > Circus Spelletjes > humor > Circus
Nieuwste Circus spelletjes:
Leer de beste goocheltrucs hier online! Kijk eerst hoe deze professionele goochelaar zijn goochelshow opvoert, want nadien is het jouw beurt om de goochelaar van de show te worden.
In dit platform spelletjes probeert James de zebra alle slecht behandelde circusdieren te redden. Help James de zebra undercover te gaan in het circus en over alle touwen te springen en op trampolines de gekste stunts uit...
Het is Jenny's droom om een circusshow te geven. Hier heeft ze lang voor geoefend. Help haar om een spectaculaire circusshow te maken waar iedereen vrolijk van wordt!
Britney Spears - Circus

Andere Circus spelletjes:
Leg alle puzzelstukjes op de juiste plaats en je ziet Pocoyo en zijn vrienden circus spelen!
Deze 2 meisjes werken als actrobaten in het circus. Het is heel moeilijk wat ze doen en ze hebben veel geoefend, waardoor de acrobaten show er heel mooi uitziet. Enkel de kleding moet er nog schitterend uitzien voor een...
Help mee om het Circus op te zetten, zodat daarna iedereen kan komen kijken! Weet je niet goed hoe het moet, ga dan even met je muis over het knopje met het uitroepteken.
Speel mee met Marsupilami in het Circus. Gooi de ballen weg alvorens ze de grond raken!
Kinderliedjes - Circus
Deze clown oefent met zijn ballen voor zijn show jongleren. Hij werkt in het circus, dat vindt hij leuk! Probeer samen met hem zoveel mogelijk ballen de lucht in te houden!