DansenAlle spellen in de groep > Dansen Spelletjes > sport > Dansen
Nieuwste Dansen spelletjes:
In het poppentheather danst Pinokkio. Help hem zo goed mogelijk te dansen. Klik op zijn hoofd, armen en benen. Elke keer je klikt, doet hij een ander danspasje.
Dans mee met Polly op het ritme van de muziek!
Help Alex de Leeuw van Madagascar te winnen door goed te dansen!
Sporten is gezond! Verzin een dansje voor Charlotte Aardbei, zij zal het nadansen!

1 2 Volgende

Andere Dansen spelletjes:
Leer samen met Kabouter Plop hoe je de Kabouterdans kan dansen! Do kabouter Plop na.
Ken jij het dansje van Charlotte Aardbei al? Het heet de 'Strawberry Shake'. Jij kan dit dansje ook leren. Let op welk fruit getoond wordt en klik nadien in dezelfde volgorde op het fruit. Zo zal Charlotte haar dansje...
Vier mee met de My Little Pony's! Er is een dansfeest en de pony's willen dansen. Klik op de pony's die je op het podium wil zien, daarna kies je de danspasjes en uiteindelijk klik je op play!
De favoriete dans van de Teletubbies is de Boom Boom dans! Hier kan je zien hoe die gaat. Klik op je spatiebalk om de Teletubbies te laten stoppen, beginnen met dansen of sneller laten dansen.
In het oerwoud hebben de apen veel plezier, ze houden van dansen, bijvoorbeeld hip hop! Zorg ervoor dat dit aapje een goede voorstelling geeft en duw op het juiste moment het pijltje in dat in het cirkeltje komt.
Ken jij Elmo uit Sesamstraat? Hij is een rood, harig, maar vriendelijk en nieuwsgierig monster met een oranje neus en een grote mond. Zijn huisdier is Dorothy, een goudvis. Ook danst Elmo graag. In dit liedje kan je...

 
1 2 Volgende