Dieren opmakenAlle spellen in de groep > Dieren opmaken Spelletjes > dierenspellen > Dieren opmaken
Nieuwste Dieren opmaken spelletjes:
In dit spel kan je zelf kledingstukken maken! Luister naar wat Miss Piggy van de Muppets vraagt en maak mooie jurken en prachtige accessoires in leuke stofjes!
Verwen deze honden eens goed met een manicure die hun nagels sterk en gezond maakt. Geef de nagels van de hondenpootjes ook een vrolijk kleurtje!
De schattige Paashaas is eigenlijk een hele goede danser! Help hem om een coole dans outfit uit te zoeken, zodat hij een speciale Paasdans kan maken!
Verzorg je eigen paard heel goed: je begint met de stal uit te kuisen, daarna kam je je paard, was je je paard, droog je het, poets je het gebit en kleed je het mooi aan!

1 2 3 4 ... 12 Volgende

Andere Dieren opmaken spelletjes:
In het bos heeft Barbie een Baby Eenhoorn gevonden. Verzorg deze eenhoorn eerst en geef hem daarna leuke accessoires. Ook Barbie krijgt een mooi jurkje en schitterende juwelen. Je kan haar zelfs een ander kapsel geven!
Werk in de zoo en verzorg deze lieve giraf. Geef hem appels, was en droog hem en veel meer!
In dit online spel kan je de ondeugende Tom en Jerry aankleden!
Geef Alvin de Chipmunk en zijn vriendinnetje een make-over.
Als huisdier heb je een varkentje. Ook met varkentjes moet je vaak gaan wandelen. Laat dus jouw huisdier varken uit en kleed het eerst goed aan tegen de regen. Kies ook leuke regenkledij uit voor jezelf!
Je hebt een nieuw huisdier gekregen: een labrador puppy! Geef hem een naam, een mooi hok, een grappige hoed en te gekke bril!

 
1 2 3 4 ... 12 Volgende