Gezond etenAlle spellen in de groep > Gezond eten Spelletjes > educatief > Gezond eten
Nieuwste Gezond eten spelletjes:
Zin in een lekker en snel gerechtje? In dit recept kom je te weten hoe je een heerlijke omelet met courgettes klaarmaakt.
Speel groenten memory en onthou waar alle groentjes liggen.
Kook een lekkere en gezonde groentensoep in dit spel. Je vindt ook het recept, maar vraag eerst toestemming aan je ouders als je het in het echt wilt maken!
In dit spel leer je eenvoudig hoe je falafel maakt. Je kan oefenen om daarna dit gerecht in het echt maken, want het recept is toegevoegd aan het spel. Vraag je ouders dan wel eerst voor toestemming.

Andere Gezond eten spelletjes:
Maak de heerlijke visrolletjes van Lisa klaar. Doe wat gevraagd wordt en snij de groentjes zoals het hoort!
Maak een heerlijke linzensoep in dit spel. Smakelijk!
Speel mee met Bobo het konijn in de fithut. Kies een spel uit trampoline springen, een lekker drankje maken of memory spelen. Luister naar wat Bobo je vertelt!
Speel samen met Vic de Vitaminevreter en leer in dit spel wat een evenwichtige voeding is. Beleef meet met Vic dit spannende vitamine avontuur!
Speel dit leuke en educatieve zoek spelletje met Nijntje het schattige konijntje, bekend van televisie. Leer samen met Nijntje, in het Engels Miffy, het juiste eten zoeken. Je hoeft hiervoor geen Engels te kennen, het enige...
Leer samen met Dora hoe je een gezonde pic nic kan voorbereiden. Smakelijk!