HalloweenAlle spellen in de groep > Halloween Spelletjes > seizoenspellen > Halloween
Nieuwste Halloween spelletjes:
Speel dit Halloween spel waarbij je pompoenen van dezelfde kleur op een rij moet krijgen.
Dit is een legpuzzel van Frankenstein, de beste vriend van Dracula in de animatiefilm Hotel Transylvania (2012).
Bereid je eigen heksenbrouwsel en serveer het aan je vrienden voor Halloween!
Versier je eigen griezelige monster cupcake! Alle ingrediënten zijn er om een angstaanjagend monster van deze heerlijke cupcake te maken!

1 2 3 4 ... 9 Volgende

Andere Halloween spelletjes:
Speel deze griezelige Halloween versie van Angry Birds. Help de vogels in hun actie tegen de stoute varkens en de gemene pompoenen die de varkens helpen. Klaar voor dit Halloween Angry Birds online spel?
Geef je nagels een artistieke look voor Halloween! Kies je voor een manicure of een pedicure, het maakt niet uit, je kan al je nagels er even griezelig laten uitzien voor Halloween!
Speel dit griezelige Halloween platform spel! Jij bent een spookje en wilt trick or treat doen, maar let op want het is een enge straat!
Op het Hotel Transylviana kunnen alle monsters rustig op vakantie komen bij Vampier Dracula en zijn dochter Mavis. Maak de online monster puzzel!
De beroemde vampier Dracula is eigenlijk heel lief. Hij heeft een hotel, Hotel Transylvania, waar monsters op vakantie komen. Speel dit Hotel Transylvania spel en maak deze online legpuzzel.
Ghoulia Yelps is het slimste meisje van Monster High. Maar ze is ook een beetje verlegen. Help haar mooi te kleden voor haar afspraakje bij maanlicht.

 
1 2 3 4 ... 9 Volgende