HalloweenAlle spellen in de groep > Halloween Spelletjes > seizoenspellen > Halloween

Jouw keuze:

Speel dit Halloween spel waarbij je pompoenen van dezelfde kleur op een rij moet krijgen.

1 2 3 4 ... 9 Volgende

Andere spelletjes zoals Halloween:
Bijna Halloween, dus oefen alvast om het coolste kostuum te hebben. Kies hier uit heel wat originele outfits waardoor je de griezeligste zal zijn op een Halloween feestje! Klik op de pompoen om de kleren te zien, als je...
Wil je lekkere snoep met Halloween, dan kan je best een cool kostuum kiezen. Dit meisje wil zich in heks verkleden, maar weet nog niet goed welke kleren ze zal aandoen. Aan jou de keuze!
Pompoenen, griezelige figuren, schrikken, je verkleden. Dit zijn allemaal kernwoorden die bij Halloween passen. Of SpongeBob bij halloween past, daar moet je zelf over oordelen. Fun verzekerd in deze bomberman variant van...
Dit spookhuis of haunted house is al lang verlaten. Durf jij binnengaan en deze kleurprent inkleuren? Pas op voor het kleur spook!
Zij, cat girl, is enorm mysterieus. Ze lijkt wel half poes, half meisje. Kleed haar aan voor haar nachtelijke avonturen bij volle maan. Dit is misschien ook wel een verkleed idee voor met Halloween.... !
Met Halloween kan je veel snoep krijgen! Verzamel hier al het snoep door de pompoen te laten slingeren van het ene bolletje naar het andere!
Wie durft deze enge Halloween kleurplaat in te kleuren? Durf jij deze creepy uitdaging aan of blijft de lachende pompoen te spooky voor jou?
Richt dit spookhuis in, let op, in en rond het huis zijn er spoken en een heks!
Kom in de sfeer van Halloween met dit pompoen memory spel! Jij bent het spookje en kan dit spel winnen door 2 dezelfde prentjes aan te klikken.
Durf jij mee te rijden in deze spooktrein?

 
1 2 3 4 ... 9 Volgende