Hannah MontanaAlle spellen in de groep > Hannah Montana Spelletjes > meisjesspellen > Hannah Montana
Nieuwste Hannah Montana spelletjes:
In dit spel kan je Hannah Montana knippen: verzorg haar haar, geef het een nieuw kleurtje, krul het of stijl het, knip het, laat het groeien en geef Hannah Montana's haar accessoires!
Kleur allerlei prentjes uit Hannah Montana the Movie of de Film in!
Kies je ster uit en volg haar een dag!

1 2 3 Volgende

Andere Hannah Montana spelletjes:
Je kent Mitchel Musso wel van de Disney Channel serie Hannah Montana als Oliver Oken, haar beste vriend. Ook speelt hij koning Brady in de serie "Pair of Kings".
Nu heeft Sky Breeze een beroemde vriendin gevonden, namelijk Hannah Montana of Miley Cyrus. Ze gaan samen het podium op, maar eerst moet jij hen klaarmaken!
Deze keer gaat Hannah Montana naar een heel belangrijk feest in avondkledij. Jij kan de gepaste jurken, accessoires, kapsel en schoenen voor haar uitkiezen!
Help Miley Cyrus om zich op tijd aan te kleden zoals Hannah Montana, zodat ze naar haar concert kan vertrekken. Bekijk de outfit goed en kleed Miley hetzelfde aan! Je kan dit spel ook met een vriend of vriendin spelen. ...
Speel het beroemde spel snake met de Disney actrice Miley Cyrus op de achtergrond! De bedoeling is dat je telkens een blokje meer toevoegt aan het lijntje dat je hebt. Let op dat je niet tegen het lijntje of tegen de kant...
Help Miley haar dagboek te vinden alvorens de les begint!

 
1 2 3 Volgende