HerfstAlle spellen in de groep > Herfst Spelletjes > seizoenspellen > Herfst
Nieuwste Herfst spelletjes:
Het jongere zusje van Charlie is Lola. Zij verkleedt zich graag. Speciaal voor de herfst heeft ze zich aangekleed als een blaadje!
Soms doet het enorm veel deugd om eens even naar buiten te gaan, in de natuur. Een kort fietstochtje en de frisse buitenlucht inademen. Uiteraard kies je eerst een leuke outfit uit vooraleer je een luchtje gaat scheppen.
Als huisdier heb je een varkentje. Ook met varkentjes moet je vaak gaan wandelen. Laat dus jouw huisdier varken uit en kleed het eerst goed aan tegen de regen. Kies ook leuke regenkledij uit voor jezelf!
Help Winnie de Poeh om Konijn's tuintje te redden! Verplaats alle spulletjes zodat je minstens drie delfde voorwerpen op een rij of kolom krijgt.

1 2 Volgende

Andere Herfst spelletjes:
Help Maja om alle potten honing te verzamelen. Doe dit door alle andere voorwerpen eronder te laten verdwijnen. Heb je 3 dezelfde dingen op een rij of een kolom kunnen plaatsen, dan verdwijnen die.
Maak deze herfst puzzel om in de herfst sfeer te komen!
Speel mee in de herfstbladeren! Kleed je wel eerst warm aan in mooie herfstkleding.
Heel onverwacht misschien, maar Belle heeft beslist dat ze bij het Beest wil blijven. Ze heeft dus kleren voor elk seizoen nodig. Laat je verbeelding maar gaan!
Kleur Houthakkersmurf in.
Kleur deze prent van de Herfst Smurf in. In de herfst worden er bladeren op een hoop gedaan en na het harde werken verdient de Smurf wel wat rust in de buitenlucht.

 
1 2 Volgende