Huis opmakenAlle spellen in de groep > Huis opmaken Spelletjes > meisjesspellen > Huis opmaken
Nieuwste Huis opmaken spelletjes:
invoegen http://psc.disney.go.com/abcnetworks/toondisney/games/pack_the_house/HouseOfMouse.swf
Elke avond voor het slapengaan kan je je kindje een sprookje voorlezen voor mooie droompjes. Zorg er wel voor dat het huis ook heel gezellig is voor de baby: leuke meubels, warme haard en mooie spulletjes.
Help jij Mickey Mouse om de coolste slaapkamer ooit te hebben? Klik op alles en kijk hoe de dingen van kleur en model veranderen. Je kan deze slaapkamer decoreren en er een echte Disney kamer van maken!
Deze prinses heeft een hele rommelige paleiskamer, maar haar vriendinnen komen langs. Help de prinses om haar prinsessenkamer er opnieuw schitterend te laten uitzien.

1 2 3 Volgende

Andere Huis opmaken spelletjes:
Deze kamer is een puinhoop. Probeer snel alles op te ruimen voor je ouders thuiskomen. Je krijgt punten voor de spullen die je op hun plaats legt.
Help deze laborante om na een werkdag haar laboratorium op te ruimen. Weet jij de plaats van alle spulletjes en kan je het lokaal opruimen voor de baas weer binnenkomt?
Richt je eigen kinderkamer in: kies het leukste behangpapier of meest opvallende verf, een origineel bed, cool speelgoed en veel meer!
In dit spel kan je zelf een kinder badkamer inrichten. Kies de verf, de vloer, gordijnen, handdoeken, het bad, de douche en veel meer!
Het is tijd voor een vier-uurtje of zoals de Queen of England doet: tea time! Kies het lekkers uit dat je op tafel wilt zetten, evenals de meubels en het servies!
Bereid heel het huis voor voor een gezellig Valentijnsfeestje. Eerst moet je hiervoor alle kamers in het huis opruimen voor de tijd om is!

 
1 2 3 Volgende