Nieuwste Interessante informatie spelletjes:
Ken jij alle namen van de landen van Afrika en de rivieren en woestijnen? In dit spel kan je je kennis testen en bijleren!
Speel een hele interessante variant van bejeweled: Reis rond de wereld in 80 dagen.
Plant samen met Polly Pocket zaadjes en geef die water. Kijk daarna wat eruit komt!
Leer waar alle Bergen en Rivieren van Europa liggen dankzij dit spel.

1 2 Volgende

Andere Interessante informatie spelletjes:
De Mona Lisa, een wereldberoemd olieverfschilderij, werd geschilderd door Leonardo da Vinci. Da Vinci heeft het schilderij tussen 1503 en 1507 geschilderd. <br /><br /> Het schilderij is vooral beroemd...
Speel samen met Vic de Vitaminevreter en leer in dit spel wat een evenwichtige voeding is. Beleef meet met Vic dit spannende vitamine avontuur!
Speel dit spel, een leuke en interessante quiz over iets waar eigenlijk iedereen meer over zou moeten weten: de Europese Unie. Ga na of jij op minstens de helft van de vragen juist kan antwoorden en leer ook heel wat bij!
Het meisje wil graag honing verkopen om schoolboeken te kunnen geven aan de school. Hoeveel potten honinh kan jij maken en verkopen? Doe je best en produceer steeds meer.
Ken jij wel voldoende over de Europese Unie om dit kruiswoordraadsel in te vullen? Ga dankzij dit spel je kennis na of breid hem nog meer uit!
Kan jij de vlaggen van de leden van de Europese Unie onthouden? Klik op het eerste bolletje voor een normaal spel en op het tweede bolletje voor een moeilijker spel. Let op het aantal beurten dat je overhoudt!

 
1 2 Volgende