Intro LiedjesAlle spellen in de groep > Intro Liedjes Spelletjes > muziek > Intro Liedjes

Jouw keuze:

Violetta (Martina Stoessel) - En Mi Mundo <br /><i> intro van de serie: Violetta</i>
Andere spelletjes zoals Intro Liedjes:
Kleur deze prachtige plaat in met de meiden van Winx erop! Je kan heel veel kleuren in deze prent!
Kleur fee Flora in in de meest prachtige kleuren en laat haar schitteren!
Puzzel de stukjes ineen en vervolledig deze prachtige prent van het Winx meisje Musa en daarna kan je wegdromen.... Begin er alvast aan!
Een mooie kleurprent van het lieve fee meisje uit de Winx Club.
Jij kan nu bepalen hoe Bloom er volgens jou het leukste uitziet: kies haar haarkleur, de kleur van make up en de kleur van haar ogen. Bewonder haar nadien!
Deze Winx Club puzzel is zeker de moeite om te maken, want het is een hele mooie tekening. Bovendien staan alle Winx meiden erop: Stella, Bloom, Flora, Musa, Layla en Tecna! Droom weg in dit plaatje!
Zin om de Winx meiden eens een echte fashion outfit te geven? Hier op ik.be kan het! Jij mag nu kiezen wie welke kleren aandoet!
Maak deze Winx Club legpuzzel met verliefde koppels: Sky en Bloom, Stella en Brandon, Tecna en Timmy, Musa en Riven, Flora en Helia. Ondertussen geniet Layla van het vrijgezellen leven!
Kleur deze mooie prent van de bekende en knappe feetjes van Winx in.
Help Totally Spies met hun spannende missie clover. Ze moeten enkele dingen verwoesten, maar pas op voor de bommen. Begin maar met dit spannend avontuur.
Leer de coolste en hipste danspasjes. Je moet op je toetsenbord de letters (of pijltjes) induwen die bovenaan het scherm in het hartje verschijnen. Zie dat je de danswedstrijd wint! Feel the groove, ready? Let's dance!
Nu bepaal jij zelf hoe Gardenia eruit ziet en wie erin mag lopen. Stel koppels samen, maak avonturen mee en gebruik je fantasie!
Oefen hier met dit fantastische spel om een real life styliste te worden. Maak dit meisje, de knappe actrice en zangeres Vanessa Hudgens uit onder andere de Disney films High School Musical, zo mooi mogelijk op, kies de...
Kies je favoriete Winx personage in de leukste houding en kleur dit plaatje in zoals jij zelf wil!
Heb jij al ooit een echte beroemdheid mogen opmaken? Dit is je kans: verzorg de outfit van Miley Cyrus of beter de bekende rockster Hannah Montana! Doe je uiterste best en wie weet is dit spel wel het begin van een droom...
Heb je zin om te schilderen of ben je gewoon een fan van Hannah Montana en de televisieserie? Kleur snel deze coole prent in!
Maak de Winx Club meisjes op voor een avontuurlijk dagje uit.
Maak Flora van de Winx Club zo mooi en betoverend mogelijk op. Creer een fantastische outfit voor haar!
Maak Musa van de Winx Club zo mooi, betoverend en fantasierijk op. Creer een eigen stijl voor de coole Musa van Winx!
Clover, Alex en Sam, de meisjes van Totally Spies gaan op missie. Geef hen de juiste kleren die bij hun missie passen! Klaar? Spelen maar!
Waan jezelf als een echte styliste en kleed Miley Cyrus (beter bekend als Hannah Montana in de televisie serie) aan. Kies de mooiste kleren uit haar kleerklast en klik op de kleur die jij het meest fab vindt. Je zal wel het...
Kleur deze prent in van High School Musical waarin Sharpay en Ryan (Ashley Tisdale en Lucas Grabeel) hun liedje \'What I\'ve been looking for\' zingen!
Amuseer je met het veranderen van de look van deze super ster! Ashley Tisdale, vooral bekend als Sharpay in de superfilm High School Musical (HSM) van Disney.
Kies je favoriete Winx en maak haar op. Kies de leukste schmink, kleur haar haar en kies een coole kleur van lippenstift. Doe je best, want ze kan zichzelf in de spiegel zien.
Monsters vallen Magix aan en de Winx staan klaar om hun krachten te gebruiken. Ga jij hen helpen? Je kiest een Winx meisje uit, selecteert een kracht door erop te klikken en je kiest een energiepeil. Let op, want niet elke...
Kleur Zac Efron en Vanessa Hudgens, de acteurs die het schattigste koppel vormen, uit de film High School Musical in zoals jij het wil. Maak er een romantische kleurplaat van!
Geef Stella van Winx een spetterende outfit die bij haar past. Kies de kleren en accessoires die jij het mooiste vindt en kleed haar in jouw stijl aan!
Kies je eigen Winx meisje uit en laat haar groeien door zoveel bellen te pakken als je kan. Bewegen gebeurt dankzij je pijltjes. Let wel op dat je geen bellen neemt die groter zijn dan je Winx favoriet, want dan is het...
Ooit al een celebrity aangekleed? Hier kan je in elk geval oefenen. Kies uit de coole garderobe van Vanessa Hudgens en zorg ervoor dat ze er super uitziet om te spelen in High School Musical! <br /><br
Kleur deze prachtige prent van de fee Bloom van de Winx Club in en beleef de magie!
Help Bloom van Winx zo prachtig en schitterend mogelijk aan te kleden zodat ook zij vol glitter bij het kasteel kan staan. Kies de leukste kleren voor haar uit, zodat ze zich een echte fee kan voelen!
Help jij de Winx meiden een super outfit te geven? Maak ze zo mooi mogelijk op, jij mag zelf kiezen hoe!
Al ooit styliste geweest van een fee? Waan je nu een echte styliste of misschien wel een toverfee, die Bloom van Winx Club kan omtoveren en haar een schitterende outfit kan geven. Je kan kiezen uit de meest wonderlijke en...
Maak het huis van de Winx Club meiden op en plaats ze erin, evenals enkele knappe jongens. Versier alles zo mooi mogelijk naar je eigen fantasie. Laat de magie maar de ronde doen!
Help dit knappe feetje Bloom van Winx Club, de fee van het vuur, aan te kleden. Welke kledij vind jij het leukste bij haar passen? Nu mag jij kiezen!
Maak dit mooie feetje van de Winx Club op; het feetje dat eerst nog op de aarde heeft gewoond, alvorens ze wist dat ze over speciale krachten beschikt. Geef haar nu een spetterende outfit die bij haar nieuwe identiteit past.
Maak dit leuk Winx Club meisje dat enorm goed met vloeistoffen overweg kan, eens super mooi. Kies echte feeenkleren uit, daarna kan jij jouw resultaat bewonderen!
Nu krijg jij volledige vrijheid om de Winx meisjes op te maken! Kies de hipste en meest fab outfit!
Met dit super leuke spel kan je je eigen Winx meisje maken: kies hoe je haar haar wil, de kleur ervan, de ogen, de huid, de kleren en schoenen en veel meer. Probeer dit coole spelletje en laat je fantasie de vrije loop!
Kleed dit meisje uit de Winx club zo hip mogelijk aan. Kies tussen alle coole outfits in haar garderobe.
De kleine feetjes van de Winx Club zijn door een fout van professor Wizgiz vermenigvuldigd. Lord Darkar is boze dingen met hen van plan. Gelukkig heb je de toverstaf van Ms. Faragonda om de klonen te vangen en hen te redden....
Speel dit hippe en leuke Winx opmaken spelletje. Kies tussen de meiden van de Winx Club, Stella, Bloom of Flora, en kies uit hun magische garderobe de leukste en coolste outfit. Laat je fantasie en creativiteit er op los en...
Kleed Tecna van Winx zo schitterend mogelijk aan. Kies tussen haar shiny, glitterende kleren en geef haar een prachtige outfit die de glitter en glamour waard is!
Maak Bloom van de Winx Club zo mooi mogelijk op en laat haar schitteren. Gebruik je eigen magie en creativiteit om de hipste look te creeren!
Beleef een spannende dag in het winkelcentrum met de meisjes van Totally Spies, verzamel alle voorwerpen die je kunnen helpen!
Winx Club - Intro
De Smurfen - Intro van het programma De Smurfen (Smurfenland)
Winx op het strand: geef hen een spetterende zomerse outfit om te schitteren on the beach.
Deze bekende Disney actrice en zangeres is geboren als Selena Marie Gomez op 22 juli 1992. Morgen wordt ze dus 17 jaar! Deze speciale verjaardag zal ze wel met haar beste vriendin, Demi Lovato vieren! We kennen Selena van...
Je bent misschien wel een fan van de meiden van Totally Spies, maar ben jij zelf wel een Spy? Kan jij deze coole spionnen vervoegen in hun club? Doe hier de test en kom het te weten!
De heksen willen Alfea's Magical Processing Unit overnemen. In het WPU worden eeuwenoude elfengeheimen bewaard. De heksen hebben een virus gemaakt dat het WPU moet aanvallen. Fee Tecna heeft echter een bug scanner gemaakt...
De Jonas Brothers is een Amerikaanse poprock band uit Wyckoff, New Jersey. De band bestaat uit de drie broers Kevin (5 november 1987), Joe (15 augustus 1989) en Nick Jonas (16 september 1992). Ze hebben 4 albums uitgebracht....
Deze actrice en zangeres viert morgen haar verjaardag. Ze is geboren in Amerika op 20 augustus 1992. Jullie kennen haar vast van de Disney film Camp Rock als Mitchie Torres. In de serie "Barney and Friends"...
In dit spel gaat de beste vriend van Miley, Oliver (Mitchel Musso), op zoek naar schatten op het strand. Je hebt een metaaldetector die aangeeft of je je in de buurt van iets waardevols bevindt. Pas op dat je schatten niet...
Kleed deze ster uit High School Musical aan! Er komt weer een grote musical aan en Sharpay wil er schitterend uitzien. Kan jij haar helpen om te stralen op het podium?
De broer van Miley of Hannah Montana wil graag een nieuwe auto kopen, maar daarvoor heeft hij natuurlijk geld nodig! Hij moet op het strand binnen de tijd zoveel mogelijk mensen bedienen. Denk jij dat het hem zal lukken?
Speel samen met populaire Hannah Montana het bekende spelletje Tic Tac Toe of boter, kaas en eieren. Het spel heeft verschillende namen, maar is heel eenvoudig te spelen. Jij moet ervoor zorgen dat je drie x'en op een rij...
Plons - Plons de gekke kikker
In dit spel kan je echt alles designen! Je kan de achtergrond, het haar en de outfit van Hannah Montana zelf kiezen. Het is een heel leuk en mooi spel!
Geef Nick Jonas van de muziekgroep Jonas Brothers en de Disney serie Jonas een make over!
Jij kan deze twee actrices uit de populaire High School Musical films opmaken in dit Before and After spel. Jij kan zien hoe Ashley Tisdale en Vanessa Hudgens er voor de make over uitzagen en nadien.
Dora the Explorer - intro
Dit meisje is Vanessa Anne Hudgens, ze is geboren in Amerika op 14 december 1988. Vanessa is een Amerikaans model, actrice en zangeres. Vanaf haar achtste speelde ze in musicals als zangeres en actrice. Ook speelde ze in...
Sesamstraat - Sesamstraat intro
Selena Gomez - Everything is not what it seems <br /> Uit de Disney serie Wizards of Waverly Place (WOWP) <!-- CZ2lgSCuIco -->
Musti - Onze lieve kleine kat
Vanavond gaat Miley Cyrus weer als Hannah Montana naar een optreden, jij mag haar styliste zijn!
Speel het beroemde spel snake met de Disney actrice Miley Cyrus op de achtergrond! De bedoeling is dat je telkens een blokje meer toevoegt aan het lijntje dat je hebt. Let op dat je niet tegen het lijntje of tegen de kant...
Speel memory met Winx plaatjes en train je hersenen op deze manier!
Puzzel de prenten van actrice Ashley Tisdale weer ineen. Ashley is vooral bekend van High School Musical (Sharpay) of Disney series zoals The Suite Life of Zack and Cody.
In dit spel kan je verschillende puzzels van actrice en zangeres Brenda Song maken.
In dit spel kan je actrice en zangeres Debby Ryan een make over geven. Jullie kennen haar vast van de Disney Channel serie "The Suite Life on Deck" als Bailey Pickett of van de film 16 Wishes.
De Fabeltjeskrant - intro
Alyson Renae Michalka (Torrance, 25 maart 1989) is een Amerikaanse actrice en zangeres. Michalka werd beroemd bij Disney Channel toen ze een rol kreeg in de serie Phil of the Future in 2004. Ze was later ook in de Disney...
Mickey Mouse - Clubhouse intro
Leer vliegen samen met de leden van de Winx club. Probeer alle hindernissen te ontwijken, maar neem de magische bloemen mee voor extra punten. Laat je fantasie er maar op los en de magie zal herleven!
Nu heeft Sky Breeze een beroemde vriendin gevonden, namelijk Hannah Montana of Miley Cyrus. Ze gaan samen het podium op, maar eerst moet jij hen klaarmaken!
Stel de nieuwe kleding van het feetje Stella samen. Leef je echt in in de Winx Club met dit spel!
Kleed London Tipton of Brenda Song aan!
Verbind de cijfers in de juiste volgorde en er komt een mooi prent van Winx te voorschijn!
Reken met Bloom van Winx op Valentijn deze Liefdesrekensommen uit!
Kleur deze prent van de grappige Disney Channel serie "Phineas and Ferb" in!
Geef Selena Gomez of Alex Russo uit Wizards of Waverly Place een make over.
Selena Gomez is onder andere beroemd van de Disney Channel serie "Wizards of Waverly Place" en ook van haar liedjes, die je ook op www.ik.be vindt!
De Vijf of The Famous 5 ken je wel van Disney Channel. De serie is een vervolg op de boekenreeks van Enid Blyton, met in de hoofdrol niet de originele vijf maar hun kinderen, Jo, Max, Allie en Dylan en hun hond Timmy. Jo,...
Verzorg de kleding, make up en kapsels van de drie Disney Channel sterren Selena Gomez, Miley Cyrus en Nick Jonas.
De zoon van Will Smith, Jaden Smith, is bekend van de Disney Channel serie "The Suite Life of Zack & Cody". In 2010 speelde hij de rol van Dre Parker in de film The Karate Kid met Jackie Chan. In 2011 is hij...
Speel dit spel door de puzzel van Sam, Alex en Clover van Totally Spies weer heel te maken!
Ashley Tisdale werd bekend toen ze in 2005 een rol kreeg in de succesvolle Diney Channel serie "The Suite Life of Zack & Cody". Ze deed auditie voor Maddie Fitzpatrick en London Tipton, ze kreeg de rol van...
De actrice Bella Thorne speelt op Disney Channel de rol van CeCe Jones in "Shake It Up!". Geef haar een volledige make over!
Geef populaire Zac Efron (of Troy Bolton in High School Musical) een make over.
Je kent Cody Linley vast wel uit enkele films of als Jake Ryan in de Disney Channel serie Hannah Montana.
Blijkbaar houdt spy Alex wel van voetballen. Hou jij van puzzelen en ben je een Totally Spies fan? Dan is dit spel echt voor jou!
Dit is een puzzel van verschillende foto's van Clover.
Je kent Mitchel Musso wel van de Disney Channel serie Hannah Montana als Oliver Oken, haar beste vriend. Ook speelt hij koning Brady in de serie "Pair of Kings".
Dit is een puzzel van Jerry Lewis, de directeur van WOOHP (World Organization Of Human Protection), waar de Totally Spies werken. Hij is altijd erg serieus en houdt niet erg van verrassingen. Hij is een veteraan uit Engeland...
Blijkbaar kunnen Mandy en Clover eht niet goed met elkaar vinden. Maak deze Totally Spies puzzel!