Nieuwste Jezelf verzorgen spelletjes:
Geef jezelf een feestmakeover! Uiteraard begint die bij een wellnesskuur: een gezichtsbehandeling! Reinig je huid tot diep in de poriën en haal alle dagelijkse vuiligheid weg, zodat je een zuivere huid krijgt. ...
Lak je nagels in vrolijke kleuren en laat ze er leuk én lekker uitzien. Je kan kiezen tussen snoepmotiefjes en -kleuren en ook snoeperige accessoires!
Geef Prinses Tiana een volledige gezichtsbehandeling in de Spa! Ze wil er graag goed uitzien voor Prins Naveen!
Een heerlijke gezichtsbehandeling en daarna een makeover! Wie houdt er niet van suikerspinnen op de kermis? De makeup en kleren zijn gebaseerd op de felle en vrolijke kleurtjes van suikerspinnen en ander snoepgoed. ...

1 2 Volgende

Andere Jezelf verzorgen spelletjes:
Deze juffrouw wil nog graag snel een makeover voor ze les gaat geven. Help jij haar even?
Verzorg je klant met een wellness behandeling met groene cosmetica: gezichtsbehandeling en nadien een ader kapsel en mooie make up.
Leer hoe je de beste massage kan geven in dit massagespelletje. Een chocolademassage of een klassieke massage met olijfolie, het kan allemaal in dit wellness spelletje.
Geef zanger Zayn Jawadd Malik (geboren op 12 januari 1993) een volledige makeover. Eerst maak je zijn gezicht schoon, om hem daarna een outfit te geven voor op het podium. Hij is lid van de groep One Direction samen met...
In dit kapsalon mag jij het haar van Selena Gomez verzorgen. Eerst maak je allerlei producten voor het haar, dan mag je het haar van beroemdheid Selena Gomez verzorgen.
Geef Tinkelbel het feetje eerst een uitgebreide gelaatsverzorging met gezichtsmaskers en uiteindelijk make-up en leuke kleren!

 
1 2 Volgende