KermisAlle spellen in de groep > Kermis Spelletjes > humor > Kermis
Nieuwste Kermis spelletjes:
Speel Galgje in dit Urbanus spel. Help Urbanus op de Kermis om alle 100 titels van de Urbanusstrips te vinden. Let op dat je niet op te veel foute letters schiet!
Geef deze meisjes een superleuke dag in het pretpark door dit memory spel uit te spelen.
Bouw je eigen pretpark en run het! Bouw de juiste attracties en vermaak je gasten, want je moet bepaalde doelen bereiken om naar het volgende level te kunnen!

1 2 Volgende

Andere Kermis spelletjes:
Maak zelf je eigen pretpark: kies wat er komt en waar het komt. Je kan ook het voorbeeldje (ga met je muis over het uitroepteken) namaken.
Speel Dinky Smash! Het is een leuke vorm van tetris. Het lijkt ook op een spelletje van op de kermis. Eigenlijk is het een modernere versie van tetris met hoofdjes in plaats van blokken. Leg drie dezelfdje hoofdjes bij...
Speel dit online kermisspel van Holly Hobbie. Gooi kussens tegen het bord en probeer drie dezelfde figuren op een rij, kolom of diagonaal te krijgen. Als je dat hebt, krijgt Holly Hobbie de prijs mee naar huis!
Mr Bump zit in de botsautootjes op de Kermis. Klik op het andere wagentje met dezelfde kleur zodat Mr. Bump hiertegen aan kan rijden.
Vind jij de kermis ook zo leuk? Kijk, dit meisje heeft vele ballonnen gewonnen op de kermis!
Ga naar de Kermis met Patrick en Spongebob, speel de leukste spelletjes en laat zien wat je kan!

 
1 2 Volgende