KerstmanAlle spellen in de groep > Kerstman Spelletjes > humor > Kerstman
Nieuwste Kerstman spelletjes:
In dit spel kan je de Kerstman helpen om zijn pakjes te verzamelen. Schaats rond en let op dat de geschenken niet op het hoofd van de Kerstman komen!
Een ondeugende Elf kruipt op Kerstavond in de Slee van de Kerstman. De slee zit vol pakjes die de Kerstman dringend nodig heeft. Help de Kerstman magische sterren te werpen naar de slee en zo de pakjes te verzamelen. Let...
Kleed de vrolijke Kerstman aan voor Kerstavond!
Help de Kerstman die zijn lijst nakijkt welke pakjes kinderen willen. Bezorg binnen de tijd het juiste kerstgeschenk bij elk kindje.

Vorige 1 2 3 4 Volgende

Andere Kerstman spelletjes:
Op Kerstavond brengt de Kerstman pakjes naar de kinderen. Vanop zijn slee werpt hij de geschenken in de schouw. Zorg ervoor dat je de juiste pakjes in de juiste schoorstenen werpt!
Op Kerstavond kan de Kerstman niet overal pakjes brengen, want sommige schoorstenen zijn niet echt. Zorg ervoor dat de Kerstman van de schoorsteen in het huis kan!
In dit spel kan je de mooiste kleurplaten over Kerstmis vinden, inkleuren en afprinten!
Wanneer je met Kerstmis een dennenboom versiert, kan je hier alvast oefenen. Indien je er normaal geen in huis zet, kan je hier genieten van een prachtige, eigen versierde Kerstspar!
De Kerstman wil op tijd aankomen in het dorpje in het dal om pakjes uit te delen. Een spannend avontuur, slee je mee?
Speel dit spelletje strategisch, zodat je kan uitspelen. De bedoeling is om alle figuren weg te krijgen. Je kan prentjes wegklikken als er meer dan drie dezelfde elkaar raken. Wees snel, want de tijd loopt!

 
Vorige 1 2 3 4 Volgende