KerstmanAlle spellen in de groep > Kerstman Spelletjes > humor > Kerstman
Nieuwste Kerstman spelletjes:
Alle pakjes vallen uit de lucht. Laat de Kerstman de kado's opvangen, maar let op dat hij geen sneeuw opvangt. Gebruik je muis om de Kerstman te laten bewegen. Wacht tot het spel geladen is, klik dan op het driehoekje en...
Vind in deze mooie Kerst plaat alle letters van het alfabet. Let goed op, de letters zijn soms heel goed verstopt! Dit is ook een leuk spelletje om je vrienden en familie mee uit te dagen op een Kerst of Nieuwjaars feestje!
In dit spel kan je de leukste prentjes naaien die met Kerstmis te maken hebben: de Kerstman, zijn elfjes, een kerstboom en lekkere koekjes! Vrolijk Kerstfeest!
In dit vrolijke Kerstspel speel je de Kerstman. Breng alle pakjes bij de huizen voor het ochtend is.

Vorige 1 2 3 4 Volgende

Andere Kerstman spelletjes:
Kleur deze mooie plaat in met de Kerstman erop die met Rudolf het rendier en zijn slee pakjes gaat bezorgen aan lieve kindjes in de sneeuw!
Hij komt eraan in zijn slee met rendieren! Santa Claus is coming to town, dus wees maar braaf en geef hem een leuke outfit!
De Kerstman brengt pakjes bij de kinderen op kerstavond. Door de sneeuw sleurt hij zijn zware zak vol speelgoed. Maak deze puzzel en je krijgt een mooie prent te zien van de Kerstman. Je kan de puzzel moeilijker of...
Zoek twee dezelfde figuurtjes, klik ze aan en maak je bord zo snel mogelijk leeg.
Vuur de kerstman zo ver mogelijk af. Je hebt verschillende raketten die je kan gebruiken. Het is de bedoeling om zoveel mogelijk geld te verdienen, dit doe je door verder dan je tegenstander te vliegen.
De Kerstman heeft een eigenaardige hobby, hij laat af en toe eens graag met zich werpen of gooien. Gooi de Kerstman zo ver mogelijk weg en behaal op die manier zoveel mogelijk punten

 
Vorige 1 2 3 4 Volgende