Nieuwste Landschap opmaken spelletjes:
Help Fifi om plantjes te planten in haar tuintje: schud een zakje leeg van het plantje of het boompje dat je wilt zien groeien. Daarna geef je 2 keer water en het zal een mooie citroenboom of andere plant worden. Je kan...
Ontwerp je eigen zwembad en huis om je goed te kunnen verfrissen deze zomer!
Help mee om het Circus op te zetten, zodat daarna iedereen kan komen kijken! Weet je niet goed hoe het moet, ga dan even met je muis over het knopje met het uitroepteken.
Ook de Backyardigans vieren Halloween. Kleed hen iets enger aan, bijvoorbeeld als heks of piraat, zoals ze trick or treat kunnen spelen! Kies ook de achtergrond uit en accessoires. Daarna kan je het als kleurplaat (of in...

1 2 3 4 Volgende

Andere Landschap opmaken spelletjes:
Wil jij graag avonturen beleven? Speel dan dit Backyardigansspel: de avonturenmaker! Kies zelf uit welk avontuur je wilt beleven en gebruik je fantasie, net zoals de Backyardigans vrienden!
Creëer je eigen waterpark! Plaats alle attracties waar je zelf wilt, daarna kan je nog leuk speelgoed kiezen en mensen die natuurlijk je waterpark komen bezoeken!
Jij bent de sterreporter voor de krant van Townsville. Jij hebt de taak van de hoofdredacteur gekregen om spectaculaire foto's te nemen van de Powerpuff Girls en hun heldendaden. Neem die foto van de Girls in actie!
Maak zelf je eigen pretpark: kies wat er komt en waar het komt. Je kan ook het voorbeeldje (ga met je muis over het uitroepteken) namaken.
Maak het podium mooi voor Polly Pocket en haar vriendinnen.
Maak je huis supergezellig voor Kerstmis zodat de Kerstman het er ook naar zijn zin heeft!

 
1 2 3 4 Volgende