Nieuwste Landschap opmaken spelletjes:
Wil je graag de bijenkorf van Barry de bij mooi maken? Begin dan snel dit spel!
In Ponywereld vind je overal lieve Little Pony's. Samen spelen ze allerlei spellen, drinken lekkere ponycocktails en eten heerlijke pony ijsjes. Neem een kijkje in Ponyland en versier hun wereld.
Een drukke dag van opruimen en kuisen heeft Assepoester achter de rug. Bijna kan ze niet mee naar het bal, omdat ze geen jurk heeft, maar als ze haar kamer binnenkomt, ziet ze daar een prachtige jurk hangen, gemaakt door...
Met Pasen kan je prachtige Paasmandjes maken als versiering of om een leuk mandje te hebben bij het rapen van paaseieren. Hier kan je alvast oefenen!

Vorige 1 2 3 4 Volgende

Andere Landschap opmaken spelletjes:
In Ponyville waar alle My Little Pony's leven, is het feest. Overal vind je versieringen -, voor een verjaardag en voor het jaarlijkse Vriendschapsbal. Onze Pony's vieren dan feest omdat ze goede vrienden zijn. Ook jij...
Stel de mooiste Japanse tuin ooit samen en droom weg.
In dit spel kan je het landschap van Alice in Wonderland opmaken. Bekijk het voorbeeld bij de groene knop en probeer het te onthouden en na te maken. Je kan zelf ook verzinnen waar alles kan staan.
Daarna zagen de 3 Koningen hoe de Engelen de kerststal binnen gingen en hoe Maria en Jozef liefdevol bij hun kind gingen staan.
Versier deze spar en maak er een prachtige kerstboom van die schittert!
Bambi wil een leuke Kerstavond beleven, jij kan Bambi helpen door mooie kleren uit te kiezen en het prachtige winterlandschap te versieren!

 
Vorige 1 2 3 4 Volgende