Mickey MouseAlle spellen in de groep > Mickey Mouse Spelletjes > film en televisie > Mickey Mouse

Jouw keuze:

invoegen http://psc.disney.go.com/abcnetworks/toondisney/games/pack_the_house/HouseOfMouse.swf

1 2 3 4 Volgende

Andere spelletjes zoals Mickey Mouse:
Het is Carnaval en Mickey Mouse wil zich ook graag verkleden. Hij zoekt leuke verkleedkleren, zodat Minnie Mouse blij zal zijn!
Kleed de schattige Minnie Mouse aan om er prachtig uit te zien voor Mickey Mouse, want ze gaan samen een leuke wandeling maken!
Mickey en zijn vriendjes gaan een spannende wedstrijd racen! Kies je favoriete Disneyfiguur en de leukste auto die je mooi kan maken en vertrek!
Speel samen met Donald Duck, Daisy Duck, Micky Mouse, Minnie Mouse, Goofy of Pluto een spelletjes pong of tennis!
Ook Mickey Mouse, Minnie Mouse en hun vrienden Donald en Pluto vieren Kerstmis en Nieuwjaar. Ook maken ze in een mooi winterlandschap een sneeuwman en gooien vrolijk sneeuwballen naar elkaar. Maak deze Disney kleurplaat,...
Ken jij patchwork? Bij patchwork naai je lapjes katoenen stof van verschillende kleur en grootte aan elkaar. Jij kan dit nu doen in de vorm van Donald Duck, Goofy, Finding Nemo of Mickey Mouse, kies de leukste eruit en...
Vier Valentijn, een romantische dag, samen met iedereen van wie je houdt! Ook Mickey Mouse heeft Minnie Mouse voor een romantisch boottochtje georganiseerd en zelfs Donald Duck heeft zijn best gedaan voor Daisy Duck.
Wanneer het Carnaval is, is iedereen vrolijk en is het feest. Ook Mickey Mouse en zijn vrienden vieren Carnaval, kijk maar naar hun speciale kleren en de vele kleuren.
Help Mickey om de mooiste appels op te vangen om nadien een heerlijke appelvlaai te maken!
Kies Mickey Mouse of Donald Duck en hou de voetbal zo lang mogelijk omhoog. Bij tricks kan je zien hoe vaak je de bal opnieuw omhoog hebt gegooid. Verbreek je eigen record!

 
1 2 3 4 Volgende