MikkenAlle spellen in de groep > Mikken Spelletjes > behendigheid > Mikken
Nieuwste Mikken spelletjes:
Dit is het eerste spel van de bekende \\\\\\\"aap en de ballon\\\\\\\" spelletjes of \\\\\\\"bloons\\\\\\\". Laat het aapje met behulp van zijn pijl en boog alle ballonnen kapot schieten.
Speel bowling met oliebollen! Speciaal voor Nieuwjaar kan je champagneflessen probeer om te kegelen met oliebollen!
Jij bent parkeerjongen en je hoort de wagens te parkeren op de juiste plaats. Let op, want je mag geen andere wagens raken.
Help de Backyardigans bij hun missie op Mars en voer alle opdrachten uit.

1 2 3 4 ... 11 Volgende

Andere Mikken spelletjes:
Speel airhockey met Mickey Mouse, Minnie Mouse, Donald Duck en Pluto! Probeer de andere te verslaan door de puck in zijn doel te krijgen.
Speel deze griezelige Halloween versie van Angry Birds. Help de vogels in hun actie tegen de stoute varkens en de gemene pompoenen die de varkens helpen. Klaar voor dit Halloween Angry Birds online spel?
Wees een moedige ridder en red het kasteel van de draken. Alle draakjes zitten in het paleis, maar ze zijn bereid om weg te gaan als ze genoeg lekkere ijsjes krijgen. Probeer met je katapult op tijd de ijsjes in de monden...
Het is weer zomer en Robby en Kyle dagen Holly Hobbie uit tot een waterballongevecht. Help jij Holly Hobbie winnen?
Speel dit Spongebob Goudmijn spelletjes. Vis al het goud op uit de mijn, let op dat je enkel het goud neemt dat gekleurd is. Probeer zoveel mogelijk goud te verzamelen voor het spel gedaan is.
Hoe goed kan jij werpen? Probeer deze kaarten in de goochelaarshoed te mikken, maar let op want de hoed verandert elke keer van plaats!

 
1 2 3 4 ... 11 Volgende