MikkenAlle spellen in de groep > Mikken Spelletjes > behendigheid > Mikken
Nieuwste Mikken spelletjes:
Hoe goed kan jij werpen? Probeer deze kaarten in de goochelaarshoed te mikken, maar let op want de hoed verandert elke keer van plaats!
Help Dora om alle lekkere gebakjes op te eten waarnaar ze vraagt. Klik enkel op de cakejes waarvan ze droomt, want anders verlies je punten.
Dit is een online spel van Jake en de Nooitgedachtland Piraten. Stapel elk tonnetje bovenop het vorige en krijg goudstukken voor je piratenschat!
Ga vissen en probeer zoveel mogelijk visjes van de juiste soort te vangen om hen uit de vervuilde zee te halen. Let op dat je enkel de juiste visjes vangt! Speel deze variant op Goudzoeker en verdien bonuspunten met de...

Vorige 1 2 3 4 5 ... 11 Volgende

Andere Mikken spelletjes:
Speel gezellig samen met je vrienden en familie minigolf. Lukt het jou om in minder keren het golfballetje in de hole te krijgen dan de bogey?
Beleef volop plezier met dit Bubble spel en waan je terug in de Mayacultuur. Probeer de ballen van dezelfde kleur naar elkaar te schieten om hen te laten verdwijnen!
Help deze grappige monstertjes. Ze hebben honger en eten alleen gelei. Gooi de gelei naar je vriendjes en speel alle levels uit!
Help de Pinguïns van Madagascar om de olifanten te voederen alvorens ze uitbreken. Mik de pinguïn zo dat hij de pindanootjes uit de zak van de bezoeker kan halen. Klik daarna op de olifanten om hen eten te geven.
Een nieuw Angy Birds spel: schiet de Angry Birds weg en probeer op deze manier zoveel mogelijk ijsjes te vangen! Sommige ijsjes zijn meer punten waard dan andere. Behaal genoeg punten om naar het volgende level te gaan in...
Help Koning Triton (de vader van Ariel) om Botje en Melody te redden. Gebruik de magische drietand om de gevaren tegen te houden!

 
Vorige 1 2 3 4 5 ... 11 Volgende