OpmakenAlle spellen in de groep > Opmaken Spelletjes > meisjesspellen > Opmaken
Nieuwste Opmaken spelletjes:
Wil je graag een School makeover zoals een beroemdheid? Kies dan uit Selena Gomez, Taylor Momsen of Taylor Swift en doe de quiz!
Geef de populaire Violetta een make-over: verander haar kapsel, schmink en look. Kies voor een dagelijkse look om naar de Studio te gaan of misschien eerder voor een chique jurk?
Doe de Stijl quiz van London Tipton of Brenda Song en je krijgt de beste tips voor jouw eigen kledingstijl! Er zijn ook nog enkele make-up tips voor jouw huid en gezicht!
Geef populaire zangeres Rihanna een volledige makeover voor een nieuw concert!

1 2 3 4 ... 11 Volgende

Andere Opmaken spelletjes:
Geef jezelf een feestmakeover! Uiteraard begint die bij een wellnesskuur: een gezichtsbehandeling! Reinig je huid tot diep in de poriën en haal alle dagelijkse vuiligheid weg, zodat je een zuivere huid krijgt. ...
Een heerlijke gezichtsbehandeling en daarna een makeover! Wie houdt er niet van suikerspinnen op de kermis? De makeup en kleren zijn gebaseerd op de felle en vrolijke kleurtjes van suikerspinnen en ander snoepgoed. ...
Deze juffrouw wil nog graag snel een makeover voor ze les gaat geven. Help jij haar even?
Verzorg je klant met een wellness behandeling met groene cosmetica: gezichtsbehandeling en nadien een ader kapsel en mooie make up.
Blijkbaar kan Dora ook wel eens ondeugend zijn. Nu probeert ze in de les zichzelf op te maken, zonder dat de lerares dit ziet. Lukt het haar?
Geef Tinkelbel het feetje eerst een uitgebreide gelaatsverzorging met gezichtsmaskers en uiteindelijk make-up en leuke kleren!

 
1 2 3 4 ... 11 Volgende