OverstekenAlle spellen in de groep > Oversteken Spelletjes > snelheid > Oversteken
Nieuwste Oversteken spelletjes:
Help Dory om Nemo te vinden. Laat Dory overzwemmen, maar let op voor alle vissen en schildpadden die al in de zee zwemmen.
Help Kiara om Kovu van de krokodillen te redden!
Laat Scooby Doo ontsnappen uit het piratenschip! Shaggy staat al op hem te wachten!
Help Sikari, Karen, Kika en Bob in Kenia! Ze moeten de Afrikaanse Savanne oversteken tussen de Antilopen en Samba bereiken. Wees snel, voor opa eraan komt!

Andere Oversteken spelletjes:
Een Amerikaans meisje is in Parijs en ze wil samen met haar lief hondje Coconut de baan oversteken, van haar hotel naar het postkantoor. Let op, want het is een drukke baan, daarna kan je nog op de boten springen en de...
Help Prins Naveen door het moeras te gaan en bij Mama Odie te geraken. Spring van boom tot boom en verzamel de kleine vliegjes. Let op voor dieren die Kikker Prins Naveen kunnen opeten!
Wil jij Bob het aapje helpen om de cocosnoten naar de overkant te brengen? Elke keer kan je een cocsnoot naar het andere eiland brengen, maar let op dat je niet in het water komt.
Help deze houthakker om zo snel mogelijk over de boomstammen te lopen zonder in het water te vallen. Verzamel eten en drinken. Pas op voor dieren of obstakels en behaal de hoogste score.
In een avontuur is Scooby Doo in het moeras gebleven. Nu wil hij terug naar zijn vrienden. Help hem aan de overkant van het moeras te geraken!
Kan jij Diddl zo snel mogelijk bij zijn Diddlina brengen? Pas op bij het oversteken voor allerlei dingen.