PaardenAlle spellen in de groep > Paarden Spelletjes > dierenspellen > Paarden
Nieuwste Paarden spelletjes:
In dit spel kan je samen met je favoriete My Little Pony in de achtbaan gaan, ondertussen kan je vlinders vangen. Hoe meer vlinders, hoe meer punten.
Het is Jenny's droom om een circusshow te geven. Hier heeft ze lang voor geoefend. Help haar om een spectaculaire circusshow te maken waar iedereen vrolijk van wordt!
Verzorg je eigen paard heel goed: je begint met de stal uit te kuisen, daarna kam je je paard, was je je paard, droog je het, poets je het gebit en kleed je het mooi aan!
Kleur dit paard van de boerderij in!

1 2 3 4 ... 7 Volgende

Andere Paarden spelletjes:
Help het ijs in de kar naar de klanten te brengen, zonder dat het smelt. Dit kan je doen door de wolk boven de wagen te houden. Klik ook op tijd op de spullen op de weg, zodat het paardje niet struikelt!
Speel mee met Lola en Lotta en hou een sok pony race!
Dit paardje is eigenlijk een magische regenboog eenhoorn! Met zijn hoorn kan hij de mooiste regenbogen tevoorschijn toveren. Maak deze magische eenhoorn stralend op!
De laatste gevleugelde Eenhoorn pegasus-eenhoorn) is verdwaald. Help hem door dit land te komen zonder te vallen of ergens tegenaan te lopen.
Kattengejank of een prachtig paardengeluid? Klik op de paardjes en laat hen zo mooi mogelijk zingen!
Ken jij Hercules? Dan weet je vast wel dat hij goede vrienden is met zijn Pegasus! Maak deze online Disney Hercules legpuzzel en je kan zien hoe ze knuffelen!

 
1 2 3 4 ... 7 Volgende