PaardenAlle spellen in de groep > Paarden Spelletjes > dierenspellen > Paarden
Nieuwste Paarden spelletjes:
Het is Jenny's droom om een circusshow te geven. Hier heeft ze lang voor geoefend. Help haar om een spectaculaire circusshow te maken waar iedereen vrolijk van wordt!
Verzorg je eigen paard heel goed: je begint met de stal uit te kuisen, daarna kam je je paard, was je je paard, droog je het, poets je het gebit en kleed je het mooi aan!
Kleur dit paard van de boerderij in!
Help het ijs in de kar naar de klanten te brengen, zonder dat het smelt. Dit kan je doen door de wolk boven de wagen te houden. Klik ook op tijd op de spullen op de weg, zodat het paardje niet struikelt!
Andere Paarden spelletjes:
Speel mee met Lola en Lotta en hou een sok pony race!
Dit paardje is eigenlijk een magische regenboog eenhoorn! Met zijn hoorn kan hij de mooiste regenbogen tevoorschijn toveren. Maak deze magische eenhoorn stralend op!
De laatste gevleugelde Eenhoorn pegasus-eenhoorn) is verdwaald. Help hem door dit land te komen zonder te vallen of ergens tegenaan te lopen.
Kattengejank of een prachtig paardengeluid? Klik op de paardjes en laat hen zo mooi mogelijk zingen!
Ken jij Hercules? Dan weet je vast wel dat hij goede vrienden is met zijn Pegasus! Maak deze online Disney Hercules legpuzzel en je kan zien hoe ze knuffelen!
Vind jij wat er anders is in deze - op het eerste gezicht 2 dezelfde - prentjes van My Little Pony?
Help het meisje om de eenhoorns te verzorgen. Geef de eenhoorns eten en drinken en verzorg hen!
Kleur deze prent van Barbie met haar Pony in!
Kleed deze Pegasus of vliegende eenhoorn mooi aan om samen met de Prinses te gaan vliegen.
Maak deze mooie puzzel van Prinses Aurora en haar paard Samson.
Kleed deze paardrijdster of jockey leuk aan voor een ritje met haar lievelingspaard.
Maak Pony Bella op voor haar show in het circus. Kies mooie kleren, accessoires en make-up. Als het opmaken te lang duurt, kan je best even naar de verzorger bellen!
Laat Amika het paard in het veld lopen, maar let op dat ze nergens tegenspringt! Verzamel ook de bonuspunten.
Amika doet mee met een paardenrace! Jij bent Merel en je wilt ervoor zorgen dat Amika wint. Vang alle goede punten op, zodat Amika als eerste bij de finish komt!
Maak deze online legpuzzel van Amika van Studio 100! Let wel op, sommige puzzelstukjes zijn gedraaid!
Kleed deze lieve en schattige pony aan!
Doe mee met deze pony race. Kies het mooiste paardje uit en spring op tijd over de hordes!
Dit is een puzzel van Disney Rapunzel en het paard Maximus.
Op de boerderij kan je ook spannende avonturen beleven! De kuikentjes zijn ontsnapt en Strawberry Shortcake gaat ze zoeken. Ze springt op haar paard Honey Pie en kijkt rond voor je kipjes! Help jij Strawberry met zoeken? ...
Kleed dit fantastisch glitterpaardje aan! Je kan er ook een pegasus of eenhoorn van maken.
Verzorg dit lieve paard alsof het jouw beste vriend is. Borstel het en kleed het daarna aan.
Kleed Filly het paard of de eenhoorn op.
Kleur het huisje van de My Little Ponys in Pony village in!
Geef zowel dit meisje als haar kleine pony een make over.
Puzzel deze pony's weer als vriendjes naast elkaar.
Kleur deze leuke Pony in die graag treinbestuurder wil zijn.
In dit spel kan je pony's verzorgen. Het is een opvang voor kleine paardjes die je eten, drinken en veel aandacht moet geven. Kijk naar de prentjes en volg de instructies. Verzorg de pony's goed!
Kleur deze prent van een paard, haan en varken op de boerderij in.
Kleur deze Lolly Pony in!
Verzorg het Paard van Sinterklaas, want hij moet fit zijn voor het Avondje van Sinterklaas!
Word vrolijk door het Paard van Sinterklaas vol strikjes te versieren.
Dit is een My Little Pony puzzel met echte My Little Ponys.
Geef deze superpeciale pony een make over. Dit is namelijk een pony die van kleur kan veranderen. Er zijn ook accessoires, dus maak van deze magische pony de mooiste die je hebt gezien! <br /><br
Vier mee met de My Little Pony's! Er is een dansfeest en de pony's willen dansen. Klik op de pony's die je op het podium wil zien, daarna kies je de danspasjes en uiteindelijk klik je op play!
In een land hier ver vandaan, vol geheimzinnige toverkunsten, leven nog eenhoorns en pegasi. Op een dag heeft een boze tovenaar deze wereld veranderd in een kleurloze omgeving. Jij kan de goede fee helpen om er opnieuw een...
De pony's van deze prinsesjes willen een make over. Jij mag deze paarden opmaken!
Kleur deze prachtige tekening over een eenhoorn en een meisje in en droom weg!
Hier vind je een puzzel van alle My Little Pony's. Een vrolijke prent!
In Ponywereld vind je overal lieve Little Pony's. Samen spelen ze allerlei spellen, drinken lekkere ponycocktails en eten heerlijke pony ijsjes. Neem een kijkje in Ponyland en versier hun wereld.
Een prachtige witte merrie staat in de wei. Jij mag deze paarden puzzel maken.
Kleed deze amazone op haar paard en geef ook de pony leuke accessoires!
In een wonderlijk land hier ver vandaan is er een eenhoorn prinses. Je kan haar steeds bij haar eenhoorn vinden. Jij mag de jurk en accessoires voor deze fee kiezen!
Deze Cowgirl heeft een hele mooie merrie. Kies een kleur voor het paardje en kleed dit meisje aan om te gaan paardrijden.
In Ponyville waar alle My Little Pony's leven, is het feest. Overal vind je versieringen -, voor een verjaardag en voor het jaarlijkse Vriendschapsbal. Onze Pony's vieren dan feest omdat ze goede vrienden zijn. Ook jij...
Ga mee in een prachtige fantasiewereld samen met je hondje en lievelingspaard. Jij kan iedereen ook nog eens mooi maken, maak van je paard bijvoorbeeld de mooiste eenhoorn!
Jij kan deze prachtige My Little Pony puzzel maken van de film the Princess Promenade. Het is een film in de Lente van de My Little Pony's waarbij een draak Pony Wysteria verandert in een prinses.
Je kan samen met de lieve pony's van My Little Pony een kamer klaarmaken voor een prachtig verjaardagsfeestje! Je kan je ballonnen, gebak, stoeltjes en feesthoedjes kiezen.
Deze pony is heel uniek en je kan haar aankleden om haar nog specialer te maken. Haar naam is Minneke en is enorm lief. Verzorg haar goed!
Deze kleine pony wordt omgetoverd in een prachtige eenhoorn of My Little Pony, jij kan kiezen!
Op het pad zit een paard te wachten op zijn vriendinnetje dat graag wil paardrijden. Kleur jij deze paarden kleurplaat in?
Kleur deze My Little Pony heel mooi in
Dit magische paard kan de kleur van haar manen en lichaam veranderen. Op bepaalde nachten wordt deze merrie zelfs een prachtige eenhoorn!
Maak de prachtigste pony en klik op show.
Speel dit my little pony spel waarbij je twee dezelfde prenten van paarden moet zoeken, las je uitgespeeld bent, krijg je mooie plaatjes van pony's te zien!
Help Charger de eenhoorn te ontsnappen uit de manege. De bedoeling is dat je in dit spel aanwijzingen en voorwerpen zoekt, zoals een sleutel, die je nadien kan gebruiken. Je moet op dingen klikken om andere voorwerpen te...
Heb jij het mooiste paard van de wereld? Hier kan je alvast het mooiste paard of de mooiste pony maken en opmaken.
De mooiste paarden opmaken en verzorgen. Alvorens je goed kunt paardrijden, moet je ook je paard goed kunnen verzorgen.