PaardenAlle spellen in de groep > Paarden Spelletjes > dierenspellen > Paarden

Jouw keuze:

De mooiste paarden opmaken en verzorgen. Alvorens je goed kunt paardrijden, moet je ook je paard goed kunnen verzorgen.
Andere spelletjes zoals Paarden:
Heb jij het mooiste paard van de wereld? Hier kan je alvast het mooiste paard of de mooiste pony maken en opmaken.
Kies je favoriete katten ras en verzorg deze kat als je eigen lievelingshuisdier. Zorg ervoor dat de poes voldoende eten, aandacht en beweging heeft. Rechts boven kan je zien hoe blij de poes is. Vermijd dat je huisdier weg...
Verzorg de visjes van de Bratz babyz heel goed. Je kan medicijnen aankopen en een hele mooie viskom maken!
Help Charger de eenhoorn te ontsnappen uit de manege. De bedoeling is dat je in dit spel aanwijzingen en voorwerpen zoekt, zoals een sleutel, die je nadien kan gebruiken. Je moet op dingen klikken om andere voorwerpen te...
Speel dit my little pony spel waarbij je twee dezelfde prenten van paarden moet zoeken, las je uitgespeeld bent, krijg je mooie plaatjes van pony's te zien!
Maak de prachtigste pony en klik op show.
Kies een poesje of een hondje en geef het een leuke naam. Nadien kan je voor jouw dier zorgen, het eten en drinken geven en ermee spelen!
Dit magische paard kan de kleur van haar manen en lichaam veranderen. Op bepaalde nachten wordt deze merrie zelfs een prachtige eenhoorn!
Kleur deze My Little Pony heel mooi in
Op het pad zit een paard te wachten op zijn vriendinnetje dat graag wil paardrijden. Kleur jij deze paarden kleurplaat in?
Deze kleine pony wordt omgetoverd in een prachtige eenhoorn of My Little Pony, jij kan kiezen!
Deze pony is heel uniek en je kan haar aankleden om haar nog specialer te maken. Haar naam is Minneke en is enorm lief. Verzorg haar goed!
Je kan samen met de lieve pony's van My Little Pony een kamer klaarmaken voor een prachtig verjaardagsfeestje! Je kan je ballonnen, gebak, stoeltjes en feesthoedjes kiezen.
Jij kan deze prachtige My Little Pony puzzel maken van de film the Princess Promenade. Het is een film in de Lente van de My Little Pony's waarbij een draak Pony Wysteria verandert in een prinses.
Ga mee in een prachtige fantasiewereld samen met je hondje en lievelingspaard. Jij kan iedereen ook nog eens mooi maken, maak van je paard bijvoorbeeld de mooiste eenhoorn!
In Ponyville waar alle My Little Pony's leven, is het feest. Overal vind je versieringen -, voor een verjaardag en voor het jaarlijkse Vriendschapsbal. Onze Pony's vieren dan feest omdat ze goede vrienden zijn. Ook jij...
Deze Cowgirl heeft een hele mooie merrie. Kies een kleur voor het paardje en kleed dit meisje aan om te gaan paardrijden.
In een wonderlijk land hier ver vandaan is er een eenhoorn prinses. Je kan haar steeds bij haar eenhoorn vinden. Jij mag de jurk en accessoires voor deze fee kiezen!
Kleed deze amazone op haar paard en geef ook de pony leuke accessoires!
Een prachtige witte merrie staat in de wei. Jij mag deze paarden puzzel maken.
In Ponywereld vind je overal lieve Little Pony's. Samen spelen ze allerlei spellen, drinken lekkere ponycocktails en eten heerlijke pony ijsjes. Neem een kijkje in Ponyland en versier hun wereld.
Bezoek alle dieren en geef het juiste eten aan de juiste huisdieren!
Hier vind je een puzzel van alle My Little Pony's. Een vrolijke prent!
Kleur deze prachtige tekening over een eenhoorn en een meisje in en droom weg!
De pony's van deze prinsesjes willen een make over. Jij mag deze paarden opmaken!
In een land hier ver vandaan, vol geheimzinnige toverkunsten, leven nog eenhoorns en pegasi. Op een dag heeft een boze tovenaar deze wereld veranderd in een kleurloze omgeving. Jij kan de goede fee helpen om er opnieuw een...
Vier mee met de My Little Pony's! Er is een dansfeest en de pony's willen dansen. Klik op de pony's die je op het podium wil zien, daarna kies je de danspasjes en uiteindelijk klik je op play!
Geef deze superpeciale pony een make over. Dit is namelijk een pony die van kleur kan veranderen. Er zijn ook accessoires, dus maak van deze magische pony de mooiste die je hebt gezien! <br /><br
Dit is een My Little Pony puzzel met echte My Little Ponys.
Help Barbie allerlei lieve dieren te genezen en te verzorgen. Volg de aanwijzingen.
Word vrolijk door het Paard van Sinterklaas vol strikjes te versieren.
Verzorg het Paard van Sinterklaas, want hij moet fit zijn voor het Avondje van Sinterklaas!
Laat je schattige hondjes uit. Ga er mee wandelen, maar let op voor de obstakels. Spring over hindernissen of duik voor objecten in de lucht. Gebruik je pijltjes om dit mooie en leuke spel te spelen. Verzamel ook zo veel...
Kleur deze Lolly Pony in!
Kleur deze prent van een paard, haan en varken op de boerderij in.
In dit spel kan je pony's verzorgen. Het is een opvang voor kleine paardjes die je eten, drinken en veel aandacht moet geven. Kijk naar de prentjes en volg de instructies. Verzorg de pony's goed!
Kleur deze leuke Pony in die graag treinbestuurder wil zijn.
Puzzel deze pony's weer als vriendjes naast elkaar.
Geef zowel dit meisje als haar kleine pony een make over.
Kleur het huisje van de My Little Ponys in Pony village in!
Kleed Filly het paard of de eenhoorn op.
Verzorg dit lieve paard alsof het jouw beste vriend is. Borstel het en kleed het daarna aan.
Kleed dit fantastisch glitterpaardje aan! Je kan er ook een pegasus of eenhoorn van maken.
Op de boerderij kan je ook spannende avonturen beleven! De kuikentjes zijn ontsnapt en Strawberry Shortcake gaat ze zoeken. Ze springt op haar paard Honey Pie en kijkt rond voor je kipjes! Help jij Strawberry met zoeken? ...
Dit is een puzzel van Disney Rapunzel en het paard Maximus.
Doe mee met deze pony race. Kies het mooiste paardje uit en spring op tijd over de hordes!
Kleed deze lieve en schattige pony aan!
Maak deze online legpuzzel van Amika van Studio 100! Let wel op, sommige puzzelstukjes zijn gedraaid!
Amika doet mee met een paardenrace! Jij bent Merel en je wilt ervoor zorgen dat Amika wint. Vang alle goede punten op, zodat Amika als eerste bij de finish komt!
Laat Amika het paard in het veld lopen, maar let op dat ze nergens tegenspringt! Verzamel ook de bonuspunten.
Maak Pony Bella op voor haar show in het circus. Kies mooie kleren, accessoires en make-up. Als het opmaken te lang duurt, kan je best even naar de verzorger bellen!
Kleed deze paardrijdster of jockey leuk aan voor een ritje met haar lievelingspaard.
Maak deze mooie puzzel van Prinses Aurora en haar paard Samson.
Kleed deze Pegasus of vliegende eenhoorn mooi aan om samen met de Prinses te gaan vliegen.
Kleur deze prent van Barbie met haar Pony in!
Kan jij deze schattige huisdieren verzorgen? Het zijn poesjes en hondjes die gewassen, gedroogd en geborsteld moeten worden. Daarna kan je hen nog enkele leuke accessoires geven!
Help het meisje om de eenhoorns te verzorgen. Geef de eenhoorns eten en drinken en verzorg hen!
Jij hebt een poesje gekregen, maar nu is het wel de bedoeling dat je die ook zelf verzorgt! Geef haar de verzorging die ze nodig heeft!
Vind jij wat er anders is in deze - op het eerste gezicht 2 dezelfde - prentjes van My Little Pony?
Ken jij Hercules? Dan weet je vast wel dat hij goede vrienden is met zijn Pegasus! Maak deze online Disney Hercules legpuzzel en je kan zien hoe ze knuffelen!
Kattengejank of een prachtig paardengeluid? Klik op de paardjes en laat hen zo mooi mogelijk zingen!
De laatste gevleugelde Eenhoorn pegasus-eenhoorn) is verdwaald. Help hem door dit land te komen zonder te vallen of ergens tegenaan te lopen.
Help mee om Wobbel uit De Elfenheuvel te verzorgen. Elf Dagmar is hem in het bos vergeten en jij kan ervoor zorgen dat Wobbel blijft slapen tot Dagmar terug is!
Dit paardje is eigenlijk een magische regenboog eenhoorn! Met zijn hoorn kan hij de mooiste regenbogen tevoorschijn toveren. Maak deze magische eenhoorn stralend op!
Speel mee met Lola en Lotta en hou een sok pony race!
Help deze lieve puppy's door hen op tijd eten en drinken te geven. Verzorg hen goed, zodat ze niet beginnen huilen!
Help het ijs in de kar naar de klanten te brengen, zonder dat het smelt. Dit kan je doen door de wolk boven de wagen te houden. Klik ook op tijd op de spullen op de weg, zodat het paardje niet struikelt!
Werk in de zoo en verzorg deze lieve giraf. Geef hem appels, was en droog hem en veel meer!
Het is vakantie en Polly Pocket's vrienden hebben hun huisdieren naar haar gebracht, zodat Polly Pocket de dieren kan verzorgen. Klik op het poesje, de vogels of de hond, volg de instructies en verzorg hen zoals het hoort!
In het bos heeft Barbie een Baby Eenhoorn gevonden. Verzorg deze eenhoorn eerst en geef hem daarna leuke accessoires. Ook Barbie krijgt een mooi jurkje en schitterende juwelen. Je kan haar zelfs een ander kapsel geven!
Kleur dit paard van de boerderij in!
Verzorg je eigen paard heel goed: je begint met de stal uit te kuisen, daarna kam je je paard, was je je paard, droog je het, poets je het gebit en kleed je het mooi aan!
Het is Jenny's droom om een circusshow te geven. Hier heeft ze lang voor geoefend. Help haar om een spectaculaire circusshow te maken waar iedereen vrolijk van wordt!
Verwen deze honden eens goed met een manicure die hun nagels sterk en gezond maakt. Geef de nagels van de hondenpootjes ook een vrolijk kleurtje!

 
1 2 3 4 5 6 Volgende