PacmanAlle spellen in de groep > Pacman Spelletjes > behendigheid > Pacman
Nieuwste Pacman spelletjes:
Speel Pacman met Homer Simpson en eet alle donuts op voor de buren en anderen bij Homer Simpson kunnen komen.
Help Mulan te ontsnappen uit dit doolhof. Verzamel alle voorwerpen in dit pacman doolhof spelletje!
Speel dit leuke én leerrijke pacman spel. De bedoeling is dat je de spookjes met de oplossing van de rekensommen eerst opeet!
Help Maja de Bij om honing te verzamelen, maar let op voor de gevaarlijke spinnen! Speel dit Pacman spelletje met Maya de Bij!

1 2 Volgende

Andere Pacman spelletjes:
Speel een soort van Valentijn Pacman. Help de jongen hartjes te verzamelen. Let wel op voor de koudhartige ijshartjes. Raap ook de geschenkjes op voor extra punten en kans op liefde.
In dit spel speel je pacman met Sonic! Verzamel de bolletjes en pas op voor de spookjes.
Plopper de Plopper de Plop! Wat zit er allemaal in het bos van kabouter Plop? Speel deze kabouterversie van het populaire en superleuke spelletje Pacman. Fan van zowel kabouter Plop als van Pac man? Dan is dit een echt spel...
Pacman Platform is een pacmanspelletje in de vorm van een platform. Goed vergelijkbaar met een mario bros of een soorgelijk platform spelletje. Het grootste verschil: Pacman speelt hier de hoofdrol.
Een soort pacman spel. Hierbij leer je ineens woorden te vormen, dus is het ook een educatief spel. Gebruik je pijltjes om naar de juiste letters te lopen, in de juiste volgorde. Verzamel onderweg de pindanootjes en ontwijk...

 
1 2 Volgende