PengapopAlle spellen in de groep > Pengapop Spelletjes > actie > Pengapop
Nieuwste Pengapop spelletjes:
Speel Pengapop in de oceaan! Probeer alle bubbles te laten ontploffen, voor ze bij jou zijn!
Help Timon en Pumbaa bij hun keverjacht! Verzamel alle kevers door 3 of meer kevers van dezelfde kleur tegen elkaar te krijgen. Als een kever Timons en Pumbaa's cirkel in vliegt, is het spel voorbij! Om naar het volgende...
Speel Bongo bal met dit aapje: hij moet zijn eilandje beschermen. Laat alle balletjes ontploffen voor ze helemaal over het eiland zijn!
Speel dit strategische online spel dat een variant is op Pengapop: probeer alle rode balletjes van het scherm te krijgen binnen het aantal beurten!

Andere Pengapop spelletjes:
Speel Pengapop bij de Inca's! Probeer alle balletjes van je scherm weg te krijgen voor ze het einde bereiken!
Speel Pinboliada, een heel leuk spel dat een kruising is tussen Stad beschermen en Pinball of Flipperkast!
Bescherm de vogelstad van Angry Birds! Zorg ervoor dat de vogels niet gevangen worden door de poes. Probeer vogels van dezelfde kleur bij elkaar te krijgen en hen zo te beschermen!
Nu beschermt Sneeuwwitje zichzelf tegen de boze heks. Gooi alle giftige appels weg en zorg ervoor dat ze niet bij Sneeuwwitje komen! Wanneer je minstens drie appels van dezelfde kleur bijeen hebt, verdwijnen ze.
In dit spel moet je je stad beschermen! Let erop dat de bollen niet bij de opening geraken. Je kan je stad verdedigen door de bollen naar dezelfde kleur te werpen. Vanaf 3 bollen van dezelfde kleur, verdwijnen ze.
In dit avontuurlijke spel moet jij de stad van Svetlograd redden uit de handen van de imps en word zo de machtige beschermer van jouw land! Richt je muis op imps van dezelfde kleur, als er minstens drie bolletjes van...