Pimp myAlle spellen in de groep > Pimp my Spelletjes > meisjesspellen > Pimp my
Nieuwste Pimp my spelletjes:
Creëer de coolste slippers voor deze zomer om ze op strand te kunnen dragen! Ook kan je nog je nagels lakken voor een complete zomerse look.
Het is weekend en dus de moment om je wagen weer te laten blinken! Geef je auto een grondige schoonmaakbeurt met water en zeep! Doe het zelf in plaats van naar de carwash te gaan. Nadien kan je leuke kleren uitkiezen om...
Ben jij een voetbalfan? Speel dit spel en pimp je eigen voetbalschoenen voor op het veld!
Lekkere nagels? Je kan hier een melkchocolade manicure geven en je nagels verzorgen. Kies ook een heerlijke ring en armband uit en nog een smakelijke henna tatoeage!

1 2 3 Volgende

Andere Pimp my spelletjes:
Richt je eigen kinderkamer in: kies het leukste behangpapier of meest opvallende verf, een origineel bed, cool speelgoed en veel meer!
Hou jij van Apple producten? Dit meisje wel: ze heeft een iPod, iPhone, iPad, iMac en veel meer van Apple. Daarom wordt ze wel eens iGirl genoemd. Kleed haar aan, zodat ze gezellig in haar kamer muziek kan beluisteren. Kies...
Deze nacht race is een avontuurlijk auto racespelletje dat je adrenaline laat stijgen! Je rijdt in het donker op een race autobaan. Klaar om te racen?!
De mooiste schoenen zijn het niet, die Crocs, maar misschien kan jij er wel iets leuks van maken? Pimp jouw Crocs met figuurtjes, diamantjes en allerlei coole dingen!
Ontwerp zelf je eigen laarzen volgens je eigen stijl! Kies de kleur, het ontwerp, het model en veel meer. Word modeontwerper dankzij dit spel en begin je eigen fashion boots lijn!
Geef jouw nagels glinsters, vrolijke kleurtjes van nagellak, romantische stickers, bling en alles wat nodig is om je nagels er schitterend te laten uitzien voor je Valentijnsdate!

 
1 2 3 Volgende