Platform gamesAlle spellen in de groep > Platform games Spelletjes > avontuur > Platform games
Nieuwste Platform games spelletjes:
Lukt het jou om de hindernissenbaan succesvol uit te lopen in dit hordeloopspelletje? Buk je, duik of spring over deze springkasteel hindernissen!
Speel dit griezelige Halloween platform spel! Jij bent een spookje en wilt trick or treat doen, maar let op want het is een enge straat!
Speel mee met Peppa Pig en laat haar door de modderplassen springen. Probeer in zoveel mogelijk plassen te springen, alvorens Peppa Pig in bad moet.
Help Dora om deze wereld om te toveren in een wereld van bloemen, bomen en kleur. Overal waar ze gaat, zullen er prachtige, kleurrijke planten verschijnen. Bereik het doel in elke level en let op voor slechteriken en...
Andere Platform games spelletjes:
Elke dag gaat de hond ervandoor met de krant. Doe snel je skates aan en schaats je hondje achterna! Lukt het jou om hem in te halen?
Help het ijs in de kar naar de klanten te brengen, zonder dat het smelt. Dit kan je doen door de wolk boven de wagen te houden. Klik ook op tijd op de spullen op de weg, zodat het paardje niet struikelt!
In dit Transformers spel ga je op zoek naar aanwijzingen om de sleutel vrij te kunnen maken. Verzamel alle energie onderweg en elke aanwijzing. Doe dit door je te transformen, zodat je zowel in de lucht, op de baan als...
De broer van Raven Baxter uit de Disney Channel serie heeft graag heel veel geld. Help hem door zijn spaarvarken al het geld op te rapen in het huis. let wel op dat je niemand tegenkomt en leg je geld op tijd in de kluis!
Ondertussen zijn Tarzan en Jane 1 jaar samen. Daarom wil Tarzan haar verrassen met diamanten. Hij gaat op zoek in de jungle, tussen allerlei gevaarlijke dieren en op spannende plaatsen. Help Tarzan om zoveel mogelijk...
Red Speedy Gonzales uit de handen van de kat Sylvester. Laat op tijd de piramide instorten door alle stenen blauw te kleuren.
Help FC De Kampioenen om Fernand Costermans weg te houden van de Kampioenen beker! Klik op Pascale, Boma, Carmen, Markse, Neroke en Pol om Fernand tegen te houden voor hij de voetbalbeker bereikt.
Help deze pinguïn al het snoepgoed te verzamelen. Let wel op voor de pepertjes!
Help de eekhoorn van Ice Age doorheen heel dit platform spel te geraken. Onderweg kan je best al het fruit verzamelen.
De laatste gevleugelde Eenhoorn pegasus-eenhoorn) is verdwaald. Help hem door dit land te komen zonder te vallen of ergens tegenaan te lopen.
Zwarte Piet ging uit fietsen... Help Piet de schoorsteen te bereiken voor de tijd om is. Let op dat je niet op de pepernootjes rijdt, want dan klapt je band! Verzamel de pakjes.
Help Luigi Mario te redden in dit Donkey Kong spelletje!
Op een exotisch eiland, heel ver is Taz terecht gekomen. Hij wil graag ontsnappen! Hiervoor moet hij alle beelden kapot maken. Dit kan hij enkel door de hesp te eten. Wees snel en let op dat niemand Taz opnieuw gevangen...
Help deze vrolijke heks om alle ingrediënten voor haar toverdrankje te verzamelen!
Speel deze Halloween versie van Super Mario: hij zit nu vast in het spookhuis!
Speel Draakje Bubble 2 hier online!
Speel het allereerste spel van Draakje bubble of Bubble bobble hier!
Speel Mario bobble, een variant op het populaire bubble bobble spel!
Speel het bekende spel Bubble Bobble met dit lieve draakje!
Help Mario en Yoshi om Prinses Peach te bevrijden!
Help Bugs Bunny alle wortelen te verzamelen. Spring op tijd en let op voor de hindernissen!
Verzamel alle sterretjes in alle levels en speel uit!
Laat Amika het paard in het veld lopen, maar let op dat ze nergens tegenspringt! Verzamel ook de bonuspunten.
Help Cory Baxter uit de Disney Channel serie om al zijn knikkebollen terug te vinden in het Witte Huis!
De Powerpuff Girls zijn een dagje aan zee. Surf met Blossom, Buttercup of Bubbles op de hoge golven, verdien punten door de objecten te verzamelen en door stunts te doen.
Versla als powerpuffgirl je tegenstanders en bevrijd de ontvoerde puppy\'s. Elk powerpuff meisje heeft haar eigen krachten. Pas op voor de kogels van de vijand en spaar je energie.
Help het beertje voor Valentijn alle vliegende hartjes te verzamelen. Spring overal op, neem de hartjes, maar let op voor de andere dieren!
Speel mee dit Smurfen avontuur waarin jullie in de Smurfenwereld een verrassing voor Grote Smurf willen voorbereiden. Ga helemaal doorheen smurfendorp en verzamel alle pakjes!
Dit is een platformspel van K3 Alice in Wonderland. Help Alice om alle magische paddenstoelen te verzamelen. Let op voor de hindernissen.
Ga mee met Spongebob en Patrick op piratenavontuur! In de oesters zitten wapens.
Help Arthur uit de Disney film "Merlijn de Tovenaar" in dit spannende avontuur!
Klassiek platformspel dat in 1981 uitgebracht werd. Onze moedige vriend Mario wil Pauline redden van de grote aap Donkey Kong. Klim naar boven, ontwijk de tonnetjes die naar beneden gegooid worden. Als je alle levels hebt...
Help Rapunzel te ontsnappen uit de toren. Gebruik het lange haar om de vijanden neer te slagen!
Help Baby Mario doorheen Marioland! Verzamel muntstukjes en let op voor hindernissen!
Help Mario zijn wagen vol te laden met paddenstoelen, sterren en andere vriendjes.
Leer het eiland van Lilo en Stitch kennen en verzamel de voorwerpen door te springen.
Speel samen met Vic de Vitaminevreter en leer in dit spel wat een evenwichtige voeding is. Beleef meet met Vic dit spannende vitamine avontuur!
Help de Sneeuwman om alle kaarsjes aan te maken voor het Nieuwe Jaar!
Help de schattige kuikentjes alle andere kipjes te bevrijden en ook Pamela Anderson!
Laat je schattige hondjes uit. Ga er mee wandelen, maar let op voor de obstakels. Spring over hindernissen of duik voor objecten in de lucht. Gebruik je pijltjes om dit mooie en leuke spel te spelen. Verzamel ook zo veel...
Ga mee op avontuur met asterix en Obelix in dit platformspel van de Gouden Sikkel. Verzamel ook de gouden muntstukken.
Op Pakjesavond komt Sinterklaas over de daken en legt hij pakjes in elk huis. Zorg ervoor dat iedereen geschenken krijgt.
Speel mee met Yoko de dinosaurus in dit platform spel. Verzamel de diamanten en let op voor de paddenstoelen.
Krijg samen met Coconut en Licorice herfstkriebels! Verzamel de noten en appelen in de boom, maar let op voor de eekhoorn!
Help Alice doorheen wonderland te geraken in dit platformspel. verzamel alle voorwerpen en ontwijk je tegenstanders.
Na het bal van de Prins, moet Assepoester snel naar huis, voor middernacht moet ze thuis zijn. De koets moet zo snel mogelijk zijn, maar onderweg liggen er pompoenen. Spring hierover met de koets en verzamel zoveel...
Help Frozone bij zijn missie op de daken!
Help het konijn de eieren te vinden in het oerwoud.
Laat Jerry zo snel mogelijk lopen, weg van Tom de kat die achter hem zit. Verzamel ook de kaas die je tegenkomt en spring over obstakels.
In dit spel, ook Woman on top genoemd, is het de bedoeling om de hoogste gebouwen en beelden in de wereld te beklimmen om je vriendin te vinden. Wie weet krijg je boven wel een kus.
Romeo wil bij zijn Julia geraken. Hiervoor zal hij door Shakespeareland moeten. Gelukkig ben jij er om hem door dit spannende avontuur te helpen.
Help het jongste rendier van de Kerstman met zijn rode neus, Rudolph, alle pakjes te verzamelen!
Blijkbaar willen sommige Zwarte Pieten alle pakjes al voor pakjesavond uitdelen. Help samen met de Hoofdpiet dit te voorkomen, ontwijk de pakjes met een rood lintje en verzamel de pakjes met een groen lintje!
Oh nee, onderweg zijn pakjes uit de zak gevallen. Help Sinterklaas om de verloren pakjes opnieuw te vinden! Je kan best eerst pakjes zoeken en nadien in de schoenen van de kindjes verstoppen. uiteraard zal Sinterklaas...
Dit kleine eikeltje gaat op avontuur. Verzamel zoveel mogelijk punten!
Het dappere jongetje Mowgli dat in de jungle is opgegroeid probeert te overleven. Doe je best in dit oerwoud platform spel!
Help het paarse pluisje om alle groene en gele pluisjes te verzamelen, maar let op voor de rode pluisjes! Pak ook alle sleutels mee, zodat je de volgende levels kan spelen. <br /><br
Het konijntje Kumagoro wil alle worteltjes verzamelen. Let op voor de andere dieren!
Door de straten heen rent de dappere Bolt om zijn vriendin te redden! Dit hondje is een ware held, nietwaar?
Deze kleine smiley en het sterretje zijn verliefd. Help de pacman zijn vriendinnetje te redden en doe mee met dit spannende avontuur!
De egel Sonic zit op Angel Island en probeert weg te geraken. Jij kan hem helpen!
Het moedige hondje Bolt wil Penny redden, help jij hem in dit spannende avontuur?
Ontsnap uit speelgoedland, verzamel alle nuttige voorwerpen op je weg!
Een spannend avontuur in het Oosten. Ben je er klaar voor? Ga met Aladdin op zoek naar de lamp! Klik op de meest rechtse scarabee om te beginnen.
Pasen komt eraan en dan is het de ideale tijd om je in te leven in de paashaas. Je kan dit perfect doen met dit leuke paasspel!
Wijs de paashaas de weg in verschillende regionen, verzamel alle heerlijke paaseitjes en bereik de finish!
Beleef een spannende dag in het winkelcentrum met de meisjes van Totally Spies, verzamel alle voorwerpen die je kunnen helpen!
Help Sonic deze level door te komen, zodat hij bij de baas komt. Gebruik je pijltjes om dit spel goed te kunnen spelen!
Lily Allen heeft dit spannende platformspel uitgebracht om haar nieuwe cd te promoten. Als je goed luistert kan je die ondertussen horen.
Speel dit superleuke spel samen met de Bratz babies. Net zoals in Bratz Babyz Movie is de pestkop Duane niet veel goeds van plan. De bedoeling is dat je je vriendjes en het hondje in het winkelcentrum terugvindt, maar pas op...
Speel dit gevaarlijke pizza spel: een avontuur waarin de pizza kok allerlei monsters moet verslaan, zodat hij zijn pizza's kan bemachtigen en deze bij de juiste mensen kan bezorgen!
Pacman Platform is een pacmanspelletje in de vorm van een platform. Goed vergelijkbaar met een mario bros of een soorgelijk platform spelletje. Het grootste verschil: Pacman speelt hier de hoofdrol.
Laat de hond van de herder over alle shaapjes heen springen. Je kan springen door op je spatiebalkje te duwen. Wees snel en verdien veel punten, maar let op, want de schapen komen steeds sneller!
Yeri sports, ontwijk de hindernissen door met je muis net op tijd op de sneeuwbal te klikken, waardoor deze omhoog springt. Laat de sneeuwbal zo groot mogelijk worden, maar hoe groter, hoe sneller hij rolt en hoe sneller jij...
In dit vrolijke Kerstspel speel je de Kerstman. Breng alle pakjes bij de huizen voor het ochtend is.
Help Totally Spies met hun spannende missie clover. Ze moeten enkele dingen verwoesten, maar pas op voor de bommen. Begin maar met dit spannend avontuur.
Bouw je stad en verdedig haar met man en macht. Zorg ervoor dat je de tegenstander elke keer een stap voor blijft en wordt "Lord of War"!
Help jij het schattige muisje Diddl een prachtig boeket bloemen voor zijn vriendin Diddlina te plukken? Je kan bewegen met je pijltjes. Eerst moet je het mandje oppikken om de bloemen in te leggen, daarna zoek je de bloemen....
Robbie de Hond is een spelletje rond robbie. Het is een leuk platformspel, hetwelke je zeker kunt uitspelen. Robbie de hond is plezier voor groot en klein.
Een bubble bobble variant met de kerstman. Alle slechterikken moet de kerstman weten te overwinnen om op tijd alle pakjes te leveren.
In dit spel moet de Kerstman heel wat spruiten eten om voldoende winderigheid te veroorzaken om boven de daken te kunnen vliegen.
Speel dit spannende avontuur van Kiko het konijntje uit Winx. Bloom van Winx is gevangen genomen door de hele slechte Darkar. Kiko wil haar bevrijden, maar moet in deze magische wereld heel wat creaturen en vijanden...
Mega Mindy staat altijd klaar om de boeven te pakken; In dit spelletje moet Mega Mindy de boeven ontwijken, anders wordt zij door de boeven gepakt. Mega Mindy staat voor jou paraat!
Een van de meest populaire spelletjes! Een echte uitdaging!
Help het mooie poesje Licorice en het schattige hondje Coconut om allerlei pakjes te verzamelen. Laat eerst et poesje springen om het geschenkje te openen en daarna het hondje springen om de inhoud te verzamelen!