PocoyoAlle spellen in de groep > Pocoyo Spelletjes > film en televisie > Pocoyo

Jouw keuze:

In dit spel kan je online Pocoyo kleuren!
Andere spelletjes zoals Pocoyo:
Kleur deze mooie en schattige kleurprent zo kleurrijk mogelijk in.
Kleur deze prachtige plaat in met de meiden van Winx erop! Je kan heel veel kleuren in deze prent!
Kleur fee Flora in in de meest prachtige kleuren en laat haar schitteren!
Een mooie kleurprent van het lieve fee meisje uit de Winx Club.
Bepaal de kleuren van deze prent uit de leuke film Cars met Lightning Mac Queen!
De HSM en Disney fans kunnen eindelijk van de derde film van de kaskraker genieten! Heb je High School Musical al in de cinema gezien? geniet dan hier nog wat na met deze fantastische kleurprent!
Dit spookhuis of haunted house is al lang verlaten. Durf jij binnengaan en deze kleurprent inkleuren? Pas op voor het kleur spook!
Kleur deze coole prent van cars in zoals je zelf wil.
Kleur deze romantische kleurplaat van smurf en smurfin zo mooi in als je kan.
Kleur deze mooie prent van de bekende en knappe feetjes van Winx in.
Hier hebben we een heel kleurboek met de mooiste prenten van Sinterklaas. Kleur ze allemaal mooi in en voel de gezelligheid van pakjesavond! Vergeet niet om eerst je kleurplaat af te printen als je dit wil, alvorens je een...
Kleur de mooiste Kerst plaatjes in van Hello Kitty. Kom in de sfeer van Kerstmis en sneeuw. Je kan tussen verschillende prentjes van Kitty White kiezen, kleur ze in door rechts kleuren te kiezen en print de plaatjes af!
Kleur deze mooie plaat in. op kerstmarkten vind je speelgoed en kraampjes met lekker eten en vele lichtjes.
Kleur de plaat in van Doornroosje en haar prins, een mooi sprookje van Charles Perault, dat door Disney later verfilmd werd.
Kleur deze mooie plaat in met de Kerstman erop die met Rudolf het rendier en zijn slee pakjes gaat bezorgen aan lieve kindjes in de sneeuw!
Op ik.be kan je heel wat leuke kerstspellen spelen. Nu kan je een kleurplaat inkleuren met een Kerstmeisje erop!
Kies je favoriete Winx personage in de leukste houding en kleur dit plaatje in zoals jij zelf wil!
Heb je zin om te schilderen of ben je gewoon een fan van Hannah Montana en de televisieserie? Kleur snel deze coole prent in!
Help schildersmurf met jouw talent het mooiste schilderij van duiksmurf te smurfen. Smurf er kleurig op los!
Kleur jij deze kleurplaat van Pokemon in? Je kan je favoriete Pokemonfiguur kiezen om in te kleuren (klik erop met je muis) en daarna klik je met je linkermuisknop op een kleur, waarna je op de tekening klikt, waar je de...
Kleur jij Kwebbel met haar beer zo mooi mogelijk in? Maak er een prachtige kleurplaat van!
Kleur deze prent in van High School Musical waarin Sharpay en Ryan (Ashley Tisdale en Lucas Grabeel) hun liedje \'What I\'ve been looking for\' zingen!
Help meneer Bentley van Bob de Bouwer een huis te maken. Laaat zien wat je kan en nadien kan je de leuke kleurprent schilderen.
Kleur Zac Efron en Vanessa Hudgens, de acteurs die het schattigste koppel vormen, uit de film High School Musical in zoals jij het wil. Maak er een romantische kleurplaat van!
Kleur deze mooie plaat in van Plons de kikker in het meer, de sloot of de dijk. Klik op de kleur en daarna op de tekening. Nadien kan je je mooie kleurprent nog afprinten!
Leren kan zeker leuk zijn! Reken de sommen uit en neem de kleur die bij de uitkomst staat. Ben je klaar met het berekenen van de tafels en met kleuren? Dan heb je een mooie tekening! Klik op 'controleer' en als je...
Kleur deze prachtige prent van de fee Bloom van de Winx Club in en beleef de magie!
Een heel kleurboek vol prentjes van Stuart Little, little high, little low! Kies rechts een leuke plaat en begin te kleuren!
De Bratz meiden zijn steeds in de mode. Kleur deze prent in en let op de kleuren van de kleren: als ze fashionable genoeg zijn, verschijnen ze misschien wel in het populaire modeblad Runway!
Met je jeep door het oerwoud met een hoop papegaaien om je heen! Geef deze prachtige papegaai een regenboog van kleuren!
In dit spel heb je een heel kleurboek met allemaal platen van Spongebob! Klik op de pijltjes links onderaan op je scherm voor meer tekeningen!
Kies tussen twee leuke prenten van de mooie Disney film Brother Bear. Gebruik je muis om op de kleuren te klikken en daarna op de prent.
Geef deze Scooter een ander kleurtje. Kies linksonderaan de kleur die je wil, klik erop en klik daarna op het lak van de scooter. Maak er de moto van je dromen van!
Leuk om buiten te fietsen en samen met andere kinderen te spelen!
Dit meisje is een astronaut of ruimtereiziger. Maak de planeten rondom haar zo kleurrijk mogelijk! Verplaats de rode, groene en blauwe bollen om zelf een kleur te maken. Je kan ook nog zelf tekenen of vormpjes maken door...
Formule 1: welke race auto kies jij: 1 of 2? Begin ze allebei alvast in te kleuren!
Kleur deze leuke platen in voor je papa op deze mooie dag! Let op dat je eerst je tekening uitprint, alvorens de volgende prent in te kleuren!
Harry and his bucket full of dinosaurs, nu kan je Harry en zijn vrienden inkleuren! Kies een mooie plaat, een kleur en ook een patroon (streepjes, bolletjes, ....). Klik dan op de tekening en je zal een leuke plaat krijgen!
Een schattig konijntje springt door een bloemenveld. Geef deze natuur kleurplaat veel kleur!
Meneer Konijn wandelt op een zonnige dag door het bos, de vogeltjes fluiten en de paddenstoel lacht!
Help prinses Jasmijn en prinses Ariel hun kleur terug te vinden!
Op deze mooie prent leert Belle het Beest lezen in het kasteel. Stilaan beginnen ze de beste vrienden te worden.
Dit mooie schaduwspel is goed voor peuters, maar ook zeker leuk voor iets oudere kinderen!
Kleur Nemo en zijn vriendjes in in de mooiste kleuren!
Je vader zal heel blij zijn, wanneer je deze prent van het lieve beertje Pimboli inkleurt en afprint en hem op Vaderdag aan je papa geeft!
Ken jij het verhaal van Ariel de kleine zeemeermin en van Eric, haar prins? Hier heb je alvast een mooie plaat om te schilderen!
Prinses Assepoester wordt naar het kasteel begeleid door haar prins en haar vrienden kijken me. Kleur deze prent prachtig in!
Varkentje is jarig en heeft een hele grote en lekkere taart gekregen. Help jij varkentje zijn taart in te kleuren?
Kleur verschillende kleurplaten in van Sneeuwwitje en de zeven dwergen en maak ook een prentje met Belle mooi!
In heel het land wordt het glazen schoentje gepast, want de prins wil weten wie die speciale prinses was, wij weten natuurlijk dat het schoentje enkel Assepoester past!
De Jonas Brothers is een Amerikaanse poprock band uit Wyckoff, New Jersey. De band bestaat uit de drie broers Kevin (5 november 1987), Joe (15 augustus 1989) en Nick Jonas (16 september 1992). Ze hebben 4 albums uitgebracht....
Hier vind je een prachtige prent om in te kleuren, af te printen en je mama mee te verrassen op deze speciale dag. Laat haar zien dat je haar de beste mama in de wereld vindt! Vandaag is het moederdag :)
Een zomerse, zonnige kleurprent van Hello Kitty!
Je hebt net een wonderlijke tuin ontdekt! Geef de grond wat water met de gieter en kijk wat er gebeurt. Luister ook!
Kleur deze prachtige kleurplaat van de moedige Mulan in!
In het Oosten zul je een vrolijke prinses tegenkomen. Jij kan alvast enkele leuke kleurplaten van Prinses Jasmijn inkleuren!
In het bos staat een klein huisje van de dwergen en Sneeuwwitje mag blijven overnachten, daarom is ze erg blij en krijgen de dwergen een kusje van haar. Jij mag deze mooie prent inkleuren!
Eigenlijk heeft Sneeuwwitje het heel erg naar haar zin bij de zeven dwergen: ze bakken samen, spelen samen, kleuren samen en vertellen elkaar verhaaltjes!
Op de boerderij is iedereen vrolijk! Zowel Moeder Kip, de kuikentjes als het hondje maken muziek.
Op een zonnige dag houden Garfield en Odie een heerlijke picknick. Ze hebben heel wat lekker eten bij met veel fruit!
Ga naar Ramone en kies onderdelen voor je wagen en maak er een super car van!
Wie durft deze enge Halloween kleurplaat in te kleuren? Durf jij deze creepy uitdaging aan of blijft de lachende pompoen te spooky voor jou?
Kleur deze My Little Pony heel mooi in
Voor een huwelijk kan jij ook een geschenk geven. Je kleurt deze kleurplaten heel mooi in en print hen uit!
Kleur enkele prenten van het Happy Feet kleurboek in met de dansende pinguins!
Jij kan in dit spel raden welke vormen de Teletubbies maken. Je kan ineens de vormen in het Engels leren!
Kijk, Donald Duck en Daisy Duck gaan samen een romantische fietstocht maken! Blijkbaar is Donald niet heel blij. Weet jij waarom?
Kies enkele leuke prenten van Po de Kung Fu Panda uit en kleur hen in!
Op het pad zit een paard te wachten op zijn vriendinnetje dat graag wil paardrijden. Kleur jij deze paarden kleurplaat in?
Deze lieve olifant heeft een bloem voor jou.
Wanneer pakjesavond voorbij is en alle kindjes hun geschenken hebben gekregen, gaat Sinterklaas weer vrolijk naar Spanje. Hij heeft nog enkele pakjes voor de Zwarte Pieten, die heel flink gewerkt hebben. Kleur deze mooie...
In dit spel kan je de mooiste kleurplaten over Kerstmis vinden, inkleuren en afprinten!
Ga mee tulpen plukken in Amsterdam samen met Hello Kitty, pluk de kleurigste bloemen eerst!
Hoor jij ook de prachtige Kerstmis bellen luiden? Je kan de leukste liedjes zelf spelen. Precies een engelenkoor!
Winter, sneeuw en Belle en het Beest zijn samen buiten de vogels eten aan het geven. Maak deze prachtige kleurprent, print ze af en hang ze in je slaapkamer om zelf te kunnen dromen van mooie momenten.
Ook Mickey Mouse, Minnie Mouse en hun vrienden Donald en Pluto vieren Kerstmis en Nieuwjaar. Ook maken ze in een mooi winterlandschap een sneeuwman en gooien vrolijk sneeuwballen naar elkaar. Maak deze Disney kleurplaat,...
Deze mooie ijsbeertjes willen samen met jouw een prachtig liedje maken. Ga met je muis over de ijsberen en luister!
Kleur deze mooie tekening van een winters sneeuwlandschap in!
Maak samen met je peuter een sneeuwman. Kan hij of zij al zeggen hoe de sneeuwman gemaakt kan worden en hoe hij zich moet aankleden?
Kleur deze gezellige winterse kleurplaat in!
Eric en Ariel de kleine zeemeermin houden van elkaar. Kleur deze prachtige online kleurprent in!
Nog even en het is Valentijn en je kan je geliefden blij maken met mooie kleurprenten. Kleur ze in en print ze af.
Speel dit hele mooie spel waarbij je samen met je peuter een trein kan maken. Kies kleuren, vormen of random voor kleuren en vormen. De treinconducteur zal een kleur of vorm zeggen waarop jij dan klikt. Uiteindelijk zal...
Beweeg met je muis over de Cupido's en luister naar deze mooie Liefdesbellen.
Deze vrolijke kleurplaat hoort bij Carnaval het feest vol kleur!
Vier Carnaval en kleur deze vrolijke plaat in!
Kleur de leukste prenten van de Flintstones in, je vindt platen van Fred Flintstone en zijn vrienden.
In de jungle zijn Balu, Bagheera en King Louie aan het dansen. Het lijkt daar wel heel leuk te zijn!
Kleur deze mooie prent in van Prinses Tiana uit de film Princess and the Frog.
Kleur leuke prenten in van de film Shrek en print deze uit!
In dit Lente kleurboek vind je heel veel leuke kleurplaten voor het begin van de Lente en het bloeien van de bomen en bloemen.
Dit meisje geniet volop van het begin van de Lente, overal bloeien prachtige bloempjes, de lucht is herlderblauw, de vogeltjes fluiten en het zonnetje schijnt.
Kleur deze spannende kleurplaat van Scrat en Diego uit de film Ice Age in.
Jij kan in dit Paasspel hele mooie Pasen kleurplaten inkleuren met de paashaas, kippen en paaseieren!
Help deze zingende paaseieren bij het maken van leuke muziek!
Kleur deze prent in van de zeemeerminnen van H20 Just Add water: Rikki, Cleo en Emma.
Welk sprookje vind jij het leukste? Kleur de prent van dat verhaal in, print hem uit en hang het in je kamer! Je kan bijvoorbeeld kiezen tussen Klein Duimpje, de Kleren van de Keizer, Roodkapje en Raponsje!