Nieuwste Powerpuff Girls spelletjes:
Jij bent de sterreporter voor de krant van Townsville. Jij hebt de taak van de hoofdredacteur gekregen om spectaculaire foto's te nemen van de Powerpuff Girls en hun heldendaden. Neem die foto van de Girls in actie!
Verlos Townsville van haar vijanden! Vlieg en schiet op alles wat de Powerpuff Girls tegenkomen. Voor een volgend level versla je je vijanden.
De Powerpuff Girls zien er een beetje bleek uit, geef jij ze een mooi kleurtje?
Je weg is vol gevaren, enkel het goede zal je beschermen tegen de valstrikken van het slechte. Vind je weg door op de goede dingen te klikken en voorkom dat je een zombie wordt.

1 2 Volgende

Andere Powerpuff Girls spelletjes:
Een leuke tekening van de Powerpuff Girls om zelf in te kleuren.
Blossom, Buttercup en Bubbles houden een kussengevecht. Pak zo snel mogelijk de kussens op en gooi ze naar de andere meisjes om punten te verdienen. Wees snel want je hebt maar 2 minuten om zoveel mogelijk punten te scoren.
Professor Utonium heeft een ongelukje gehad in zijn laboratorium. Nu heeft hij je hulp nodig. Verbind verschillende pijponderdelen aan elkaar zodat er water door heen kan stromen. Doe het wel zo snel mogelijk, anders...
Bubbles, Buttercup en Blossom vliegen boven Townsville. Wat horen zij daar? Tijd voor actie!
De stad Townsville wordt aangevallen door gigantische monsters. Help de Powerpuff Girls de wijk Klein Tokyo te beschermen. Versla de monsters met Dynamo, de enorme robot van de Girls.
De powerpuff Girls zijn op het strand en hebben een zandkasteel gemaakt. Plots komen er grote krabben uit de zee en het is aan jou om te helpen deze weer in het water te gooien.

 
1 2 Volgende