Jouw keuze:


1 2 Volgende

Andere spelletjes zoals Prinses en kikker:
In de cinema kan je nu de film "The Princess and the frog" of "De Prinses en de Kikker" zien. In dit spel kan je memory met de plaatjes van de Kikkerprinses film spelen.
Wil jij leuke plaatjes van de film over de Prinses en de Kikker bekijken? Je kan ze hier vinden en alle stukjes weer op de juiste plaats krijgen.
Wil jij Tiana helpen om een mooie Tiara te vinden voor het bal van Prins Naveen? Klik overal op om de tiara te vinden.
Kan jij van krokodil Louis uit de Disney film De Prinses en de Kikker een muzikant maken? In dit spel Louis' band on the bayou zal het je wel lukken!
In deze puzzel vind je een prentje van Tiana, het meisje uit de Disney film De Prinses en de Kikker. Jij kan het plaatje weer ineen puzzelen.
Kleine Tiana hoort van haar ouders het verhaal over de Kikkerprins. Een kikker kussen vindt ze maar een beetje raar.
In deze puzzel kan jij een mooie prent uit de Disney film De Prinses en de Kikker of The Princess and the Frog ineenpuzzelen. Denk jij dat zij de kikker zal kussen?
Kleur deze mooie prent in van Prinses Tiana uit de film Princess and the Frog.
Help Prins Naveen door het moeras te gaan en bij Mama Odie te geraken. Spring van boom tot boom en verzamel de kleine vliegjes. Let op voor dieren die Kikker Prins Naveen kunnen opeten!
In dit spel kan je Prinses Tiana opkleden uit de film The Princess and the Frog. Kleed Tiana aan als een hele mooie prinses!

 
1 2 Volgende