PuzzelAlle spellen in de groep > Puzzel Spelletjes > kinderspelletjes > Puzzel
Nieuwste Puzzel spelletjes:
Leg alle Happy Feet puzzelstukjes op de juiste plaats om de pinguïns vrolijk te laten zwemmen.
Op een podium voelt Violetta zich goed. Dan kan ze met haar vrienden zingen en dansen, haar hobby's dus. Deze online Violetta legpuzzel laat zien hoe graag ze een ster is!
Hoewel Violetta niet mag zingen van haar vader Herman, gaat ze toch naar de Studio. Het is zo dat ze het niet kan laten, want zingen, dat is wie Violetta is!
Voor Violetta is haar dagboek heel belangrijk. Ze schrijft er alles in op, de gebeurtenissen, haar dromen en zelfs liedjes. Dit is een online legpuzzel van Violetta en haar dagboek die jij kan maken!

Vorige 1 2 3 4 5 6 ... 50 Volgende

Andere Puzzel spelletjes:
In deze puzzel kan je een foto puzzelen van een ijsbeer, toon je puzzelkwaliteiten en maak deze puzzel zo snel mogelijk weer heel!
Deze legpuzzel toont een prent uit de animatiefilm Wall E van Disney, leg alle puzzelstukjes op hun plaats.
Leg alle puzzelstukjes op de juiste plaats en je ziet Pocoyo en zijn vrienden circus spelen!
Hoe loopt het verder tussen Violetta en Tomas, want ze voelen duidelijk iets voor elkaar. Gebruik je verbeelding terwijl je deze legpuzzel van de Disney Channel serie "Violetta" maakt.
Dit is een online legpuzzel van een sneeuwelfje. Heb je er zelf nog geen gezien, maak dan deze puzzel en bewonder dit speciale elfje!
In dit spel is het de bedoeling om heel snel alle ontbrekende puzzelstukjes van de Disney film Wreck it Ralph op hun plaats te krijgen. ben jij snel en juist genoeg?

 
Vorige 1 2 3 4 5 6 ... 50 Volgende