PuzzelAlle spellen in de groep > Puzzel Spelletjes > kinderspelletjes > Puzzel
Nieuwste Puzzel spelletjes:
Plopper de Plopper de Plop, kabouter Plop kent wel hele leuke spellen, zoals bellen blazen. Maak deze puzzel en je krijgt een mooie prent!
Kabouter Kwebbel heeft mooie bloemen in haar kaboutertuintje bij haar kabouterpaddestoel. Om ze te verzorgen geeft zij die bloemen elke dag water. Help jij haar, kwebbel de kwebbel de kweb?
Een vlieg in het huis en Titus de poes jaagt erop! Zo breekt Titus vanalles. Wie kan dit maken? Bob de Bouwer, nou en of!
Kan jij de prent van Spongebob herstellen? Speel deze schuifpuzzel!

Vorige 1 ... 48 49 50

Andere Puzzel spelletjes:
Maak deze Winx Club legpuzzel met verliefde koppels: Sky en Bloom, Stella en Brandon, Tecna en Timmy, Musa en Riven, Flora en Helia. Ondertussen geniet Layla van het vrijgezellen leven!
Deze Winx Club puzzel is zeker de moeite om te maken, want het is een hele mooie tekening. Bovendien staan alle Winx meiden erop: Stella, Bloom, Flora, Musa, Layla en Tecna! Droom weg in dit plaatje!
Puzzel de stukjes ineen en vervolledig deze prachtige prent van het Winx meisje Musa en daarna kan je wegdromen.... Begin er alvast aan!
Maak jij deze grappige puzzel van Piet Piraat? Je versleept met je linkermuisknop een puzzelstukje naar de puzzel zelf op de plaats waar jij denkt dat het moet komen. Je kan de puzzelstukken draaien door op de spatiebalk van...

 
Vorige 1 ... 48 49 50