RestaurantspelAlle spellen in de groep > Restaurantspel Spelletjes > snelheid > Restaurantspel
Nieuwste Restaurantspel spelletjes:
invoegen http://psc.disney.go.com/abcnetworks/toondisney/games/pack_the_house/HouseOfMouse.swf
Je hebt een eigen Sandwich zaak en maakt lekkere boterhammen voor je klanten. Lever de bestellingen snel af om meer geld te verdienen en je winkel uit te breiden.
De Flintstones geven een feestje. Het is jouw job om iedereen op tijd te bedienen. Geef hen wat ze vragen en wees snel genoeg.
Het is zomer en dan draait het niet enkel om zonnen. Het is vakantie, dus Polly gaat werken in een burgertent om wat geld bij te verdienen. Werk snel, zodat je meer verdient en het menu beter kan maken!

1 2 Volgende

Andere Restaurantspel spelletjes:
Op het Strand heeft iedereen dorst, omdat de zon schijnt. Bedien je klanten met heerlijke fruit mixen. Geef de klanten wat ze vragen uit je fruit bar!
Help deze lieve puppy's door hen op tijd eten en drinken te geven. Verzorg hen goed, zodat ze niet beginnen huilen!
Help Chelsea en Raven om zoveel mogelijk te verdienen in de Chill Grill. Maak de bestellingen binnen de tijd! Klik op het eten en het drinken dat je bovenaan ziet afgebeeld om het aan de klanten te geven. let op voor het...
Hello Kitty heeft honger. Jij hebt een restaurant en het is de bedoeling dat je haar het eten geeft dat ze vraagt. Onthou goed de bestellingen en klik op het juiste moment op het juiste eten!
Open een heerlijk Smurfenrestaurant! In Smurfenland kan je het lekkerste eten smurfen. Daarom zullen er veel Smurfen naar je restaurant komen!
Help Rufus van Kim Possible in zijn restaurant Bueno Rufus door de bestellingen juist af te werken. Ben jij snel genoeg?

 
1 2 Volgende