SchietenAlle spellen in de groep > Schieten Spelletjes > afreageren > Schieten
Nieuwste Schieten spelletjes:
Dit is het eerste spel van de bekende \\\\\\\"aap en de ballon\\\\\\\" spelletjes of \\\\\\\"bloons\\\\\\\". Laat het aapje met behulp van zijn pijl en boog alle ballonnen kapot schieten.
Speel deze griezelige Halloween versie van Angry Birds. Help de vogels in hun actie tegen de stoute varkens en de gemene pompoenen die de varkens helpen. Klaar voor dit Halloween Angry Birds online spel?
Wees een moedige ridder en red het kasteel van de draken. Alle draakjes zitten in het paleis, maar ze zijn bereid om weg te gaan als ze genoeg lekkere ijsjes krijgen. Probeer met je katapult op tijd de ijsjes in de monden...
Beleef volop plezier met dit Bubble spel en waan je terug in de Mayacultuur. Probeer de ballen van dezelfde kleur naar elkaar te schieten om hen te laten verdwijnen!

1 2 3 4 Volgende

Andere Schieten spelletjes:
Speel Galgje in dit Urbanus spel. Help Urbanus op de Kermis om alle 100 titels van de Urbanusstrips te vinden. Let op dat je niet op te veel foute letters schiet!
Help Koning Triton (de vader van Ariel) om Botje en Melody te redden. Gebruik de magische drietand om de gevaren tegen te houden!
Kan jij heerlijke pepernoten in de mond van Smulpiet gooien? Hij zal je dankbaar zijn!
Help dit Heksje een leuke vlucht te maken op Halloween avond zonder van haar bezem gestoten te worden door pompoenen! Gebruik magie om de pompoenen uit te schakelen!
Help de Smurfen om alle balletjes weg te halen van het speelveld door heel goed te mikken!
Je hebt 9 seconden om de aarde te redden samen met de Muppets!

 
1 2 3 4 Volgende