SchildpadAlle spellen in de groep > Schildpad Spelletjes > dierenspellen > Schildpad
Nieuwste Schildpad spelletjes:
Kleur deze prent van de animatiefilm Sammy\\\\\\\'s avonturen in. De schildpad Sammy beleeft een hoop spannende avonturen wanneer hij probeert om de Liefde van zijn leven terug te vinden.
Help George of the Jungle om de diertjes in het oerwoud te redden. Laat George slingeren van liaan naar liaan, maar let op voor de vogels en voor de bomen!
Help Dory om Nemo te vinden. Laat Dory overzwemmen, maar let op voor alle vissen en schildpadden die al in de zee zwemmen.
In Looney Tune land wordt er een grote wedstrijd hordelopen gehouden. In deze wedstrijd gaat Bugs Bunny het tegen Cecil de Schildpad opnemen. Jij moet Bugs Bunny helpen en hem over de hordes laten springen!

Andere Schildpad spelletjes:
Ga mee met Crush de schildpad uit de Disney film Finding Nemo! Verzamel alle zeesterren terwijl je zwemt!
Ga mee met Polly Pocket in haar jeep. Ze rijdt op het platteland. Verzamel alle lieve dieren die je tegenkomt in jouw auto.
Zwem mee met Crush de schildpad van de Disney film Finding Nemo. Ga door de hevige stroom en verzamel alle baby schildpadjes. Let op voor de kwallen!
Kijk mee met de Teletubbies en vind de vriendjes van de dieren die voor je verschijnen!
Het lieve leeuwinnetje Nala uit de Disney film de Leeuwenkoning wil met haar vriendjes spelen. Geef haar leuke kleren en kies de achtergrond en waar ze speelt.
Dit mooie schaduwspel is goed voor peuters, maar ook zeker leuk voor iets oudere kinderen!