SchoolAlle spellen in de groep > School Spelletjes > afreageren > School
Nieuwste School spelletjes:
Wil je graag een School makeover zoals een beroemdheid? Kies dan uit Selena Gomez, Taylor Momsen of Taylor Swift en doe de quiz!
Ga naar het Schoolfeest en kleed je eerst prachtig aan met een mooie jurk, een leuk kapsel en schitterende accessoires.
Kleed dit meisje leuk aan om naar school te gaan, gewoon om er cool uit te zien of misschien wel om indruk te maken op een bepaalde jongen.
Deze juffrouw wil nog graag snel een makeover voor ze les gaat geven. Help jij haar even?

1 2 Volgende

Andere School spelletjes:
Het is de eerste schooldag en dus tijd om je boekentas te maken. Je hebt weinig tijd, want je bent al laat. Vind al je schoolspulletjes die je hebt laten slingeren in je kamer, keuken en zelfs op de schoolbus!
Wil jij graag een cheerleader zijn? Oefen dan alvast met het uitkiezen van een superleuk uniformpje en wie weet haal je het cheerleader team wel!
Blijkbaar kan Dora ook wel eens ondeugend zijn. Nu probeert ze in de les zichzelf op te maken, zonder dat de lerares dit ziet. Lukt het haar?
Ben jij snel? Bewijs het door dit klaslokaal van de kleutertjes op tijd op te ruimen!
In de winter kan je je helemaal induffelen en erg toch leuk uitzien voor school. Kies leuke schoolkledij uit voor in de winter, net als enkele coole accessoires en je bent klaar om naar school te gaan!
Je vriendje wil je graag een kus geven voor Valentijn. Dit is nogal moeilijk, omdat je op school zit. Geef je vriendje een zoen, maar zorg ervoor dat de lerares het niet ziet!

 
1 2 Volgende