SchoolAlle spellen in de groep > School Spelletjes > afreageren > School
Nieuwste School spelletjes:
Ga naar het Schoolfeest en kleed je eerst prachtig aan met een mooie jurk, een leuk kapsel en schitterende accessoires.
Kleed dit meisje leuk aan om naar school te gaan, gewoon om er cool uit te zien of misschien wel om indruk te maken op een bepaalde jongen.
Deze juffrouw wil nog graag snel een makeover voor ze les gaat geven. Help jij haar even?
Het is de eerste schooldag en dus tijd om je boekentas te maken. Je hebt weinig tijd, want je bent al laat. Vind al je schoolspulletjes die je hebt laten slingeren in je kamer, keuken en zelfs op de schoolbus!

1 2 Volgende

Andere School spelletjes:
Wil jij graag een cheerleader zijn? Oefen dan alvast met het uitkiezen van een superleuk uniformpje en wie weet haal je het cheerleader team wel!
Blijkbaar kan Dora ook wel eens ondeugend zijn. Nu probeert ze in de les zichzelf op te maken, zonder dat de lerares dit ziet. Lukt het haar?
Ben jij snel? Bewijs het door dit klaslokaal van de kleutertjes op tijd op te ruimen!
In de winter kan je je helemaal induffelen en erg toch leuk uitzien voor school. Kies leuke schoolkledij uit voor in de winter, net als enkele coole accessoires en je bent klaar om naar school te gaan!
Je vriendje wil je graag een kus geven voor Valentijn. Dit is nogal moeilijk, omdat je op school zit. Geef je vriendje een zoen, maar zorg ervoor dat de lerares het niet ziet!
Er zijn spoken op School en jouw hondjes zijn in de School gelopen! Haal hen terug, maar let op dat je op tijd de spoken uitschakelt. (Tip: klik voor het eerste spook op de grote poort)

 
1 2 Volgende