SesamstraatAlle spellen in de groep > Sesamstraat Spelletjes > film en televisie > Sesamstraat
Nieuwste Sesamstraat spelletjes:
Kleur online leuke kleurplaten in van de Muppets personages zoals Kermit De Kikker en Miss Piggy. Ook kan je enkele figuren uit Sesamstraat inkleuren, zoals Elmo.
Versier deze koekjes als de monsters uit Sesamstraat!
Speel dit Sesamstraat spel en race mee met Tommie het beertje. Ga snel, maar let op voor de bananen!
Andere Sesamstraat spelletjes:
Heb jij al eens een spannende badeendjes wedstrijd gezien? Klik zo snel mogelijk met je muis op jouw gele badeendje zodat het kan winnen!
Welke kleren vind jij het beste bij Elmo van Sesamstraat passen?
Kleed Grover uit Sesamstraat aan. Ken jij hem, zijn grootste wens is om mensen in nood te helpen. Op die momenten noemt hij zich Super Grover.
Onthoud de volgorde waarin deze badeendjes op hun trompet blazen. Klik daarna met je muis in dezelfde volgorde op de eendjes. Elke keer komt er een eendje meer bij.
Je kan de badeendjes ordenen. Eerst plaats je ze van klein naar groot, daarna van groot naar klein en daarna van zacht naar luid.
Wil jij voor Bert van Sesamstraat (de vriend van Ernie) kleren kiezen, dan kan hij weer op avontuur gaan.
Wil jij Ernie van Sesamstraat een leuke makeover geven? Kies de mooiste of grappigste kleren voor hem uit!
Ken jij Elmo uit Sesamstraat? Hij is een rood, harig, maar vriendelijk en nieuwsgierig monster met een oranje neus en een grote mond. Zijn huisdier is Dorothy, een goudvis. Ook danst Elmo graag. In dit liedje kan je...
Onze Blauwe Grover van Sesamstraat kent hele leuke dansjes die hij van kinderen over de hele wereld geleerd heeft! Kies welke dans en de volgorde en bekijk het resultaat.
Speciaal voor de 40e verjaardag van Sesamstraat! <br /> Een eigen Sesamstraat monster, zou dat niet leuk zijn! In dit spel kan je er een maken en laten bewegen!