SnakeAlle spellen in de groep > Snake Spelletjes > behendigheid > Snake
Nieuwste Snake spelletjes:
Werk in de zoo en verzorg deze lieve giraf. Geef hem appels, was en droog hem en veel meer!
Help deze puppy's bij het verzamelen van de blauwe dopjes. Let op voor de andere dieren!
Speel het beroemde spel snake met de Disney actrice Miley Cyrus op de achtergrond! De bedoeling is dat je telkens een blokje meer toevoegt aan het lijntje dat je hebt. Let op dat je niet tegen het lijntje of tegen de kant...
In dit spel zie je Kaa de slang uit Jungle Book. De bedoeling is om een zo lang mogelijke slang te maken, zonder tegen de slang of de randen van het spel te komen. Verzamel elke keer een extra bolletje!

Andere Snake spelletjes:
Deze giraf heeft honger en eet graag appels. Help haar om alle appels te eten, maar let op dat haar nek niet in de knoop geraakt!
Wie kent het spel snake niet? Op ieders GSM heeft het ooit gestaan waardoor het een klassieker is geworden. ondertussen bestaan er tientallen varianten op het spel snake. Hier speel je min of meer het originele spel.
<b>Behaal de hoogste score!!!</b> <br /><br /> Dit spel is een "snake" variant. Probeer zoveel mogelijk kaas te eten, maar let op voor de muizenvallen die verschijnen! <br /><br...
Een combinatie tussen Goldminer en Snake. Let wel op dat je je hendel op tijd bovenhaalt alvorens de vijanden deze aanvallen.