SneeuwwitjeAlle spellen in de groep > Sneeuwwitje Spelletjes > film en televisie > Sneeuwwitje

Jouw keuze:

Heb je gezien hoe vrolijk Prinses Sneeuwwitje vandaag is? Ze heeft voor het eerst haar prins ontmoet, de prins van haar dromen!

1 2 3 Volgende

Andere spelletjes zoals Sneeuwwitje:
Eindelijk, Sneeuwwitje heeft haar Droomprins ontmoet! Jij kan haar mooi maken voor hun verlovingsfeest!
Iedereen is vrolijk en blij in het bos waar Sneeuwwitje woont, daarom fluiten de dwergen erop los. Kan jij onthouden in welke volgorde de dwergen fluiten?
Kleur verschillende kleurplaten in van Sneeuwwitje en de zeven dwergen en maak ook een prentje met Belle mooi!
Het zevende dwergje van Sneeuwwitje, Dopey of Stoetel.
In het bos staat een klein huisje van de dwergen en Sneeuwwitje mag blijven overnachten, daarom is ze erg blij en krijgen de dwergen een kusje van haar. Jij mag deze mooie prent inkleuren!
De prinsessen van Disney zijn enkele van hun favoriete voorwerpen kwijt. Jij kan hen helpen zoeken. Zorg ervoor dat je ze binnen de tijd vindt! De prentjes die tevoorschijn komen, zullen je aanwijzingen geven.
Eigenlijk heeft Sneeuwwitje het heel erg naar haar zin bij de zeven dwergen: ze bakken samen, spelen samen, kleuren samen en vertellen elkaar verhaaltjes!
Nu beschermt Sneeuwwitje zichzelf tegen de boze heks. Gooi alle giftige appels weg en zorg ervoor dat ze niet bij Sneeuwwitje komen! Wanneer je minstens drie appels van dezelfde kleur bijeen hebt, verdwijnen ze.
Het is Carnaval en dit meisje wil zich verkleden, ze weet enkel nog niet in wat. Probeer jij enkele dingen uit, een prinses, Assepoester, Tinkelbel of iemand anders en kies de leukste verkleedkleren voor haar!
Je kan alle Disney prinsessen aankleden in dit spel: Sneeuwwitje, Doornroosje, Ariel, Assepoester, Mulan, Jasmine, Esmeralda en Belle!

 
1 2 3 Volgende