SpongebobAlle spellen in de groep > Spongebob Spelletjes > kinderspelletjes > Spongebob
Nieuwste Spongebob spelletjes:
Vind jij alle kleine Spongebob figuurtjes die verborgen werden in dit online Spongebob spelletje? Het is een zoek en vind spelletje, dus zorg ervoor dat je alle Spongebobs vindt!
Geef Spongebob een nieuw kapsel: lang, kort, krullen of stijl haar en dan kan je het haar nog kleuren in welke kleur ook!
Help om van Spongebob een proper sponsje te maken door alle bacteriën weg te wassen met zeep. Wees snel genoeg, want de bacteriën vermenigvuldigen zich heel snel!
Speel dit Spongebob Goudmijn spelletjes. Vis al het goud op uit de mijn, let op dat je enkel het goud neemt dat gekleurd is. Probeer zoveel mogelijk goud te verzamelen voor het spel gedaan is.

1 2 3 Volgende

Andere Spongebob spelletjes:
Speel dit Spongebob spel en spring hoger en hoger dankzij de wolkjes. Ondertussen kan je Patrick Ster en Octo Tentakel tegenkomen, die je punten kunnen verdubbelen!
Help Spongebob te slagen voor zijn Wiskunde examen! Duid de juiste reken tekens aan en behaal een goede score!
Maak deze legpuzzel van de populaire Spongebob!
Help Spongebob zijn vaarbewijs te halen. Let op dat hij nergens tegen vaart, maar verzamel wel de dingen onderweg voor meer energie en meer punten!
Ga mee met Spongebob en Patrick op piratenavontuur! In de oesters zitten wapens.
Ga mee met Spongebob op zoek naar schatten op de zeebodem. Verzamel alle leuke voorwerpen en let op voor de zeemonsters!

 
1 2 3 Volgende