SpringenAlle spellen in de groep > Springen Spelletjes > sport > Springen
Nieuwste Springen spelletjes:
In dit platform spelletjes probeert James de zebra alle slecht behandelde circusdieren te redden. Help James de zebra undercover te gaan in het circus en over alle touwen te springen en op trampolines de gekste stunts uit...
Speel dit griezelige Halloween platform spel! Jij bent een spookje en wilt trick or treat doen, maar let op want het is een enge straat!
Laat Fifi door de lucht op bloemen springen om steeds maar hoger en hoger te geraken.
Speel dit Spongebob spel en spring hoger en hoger dankzij de wolkjes. Ondertussen kan je Patrick Ster en Octo Tentakel tegenkomen, die je punten kunnen verdubbelen!

1 2 3 4 Volgende

Andere Springen spelletjes:
In dit Smurfenspel spring je op de wolken en probeer je zo hoog mogelijk te geraken, zonder te vallen. Red Smurfin om je punten te verdubbelen!
Dit is superkind, help hem om alle sterretjes te nemen door op de trein te springen. Let op dat hij op tijd springt, of hij heeft hoofdpijn!
Help Frodo om de ring te vernietigen. Laat hem op tijd overal alle obstakels springen die hij onderweg tegenkomt.
De laatste gevleugelde Eenhoorn pegasus-eenhoorn) is verdwaald. Help hem door dit land te komen zonder te vallen of ergens tegenaan te lopen.
In Looney Tune land wordt er een grote wedstrijd hordelopen gehouden. In deze wedstrijd gaat Bugs Bunny het tegen Cecil de Schildpad opnemen. Jij moet Bugs Bunny helpen en hem over de hordes laten springen!
Help om de vrouwen beneden te redden door van platform naar platform te springen. Lukt het je, krijg je misschien wel een bedankingskus!

 
1 2 3 4 Volgende