SterrenbeeldenAlle spellen in de groep > Sterrenbeelden Spelletjes > meisjesspellen > Sterrenbeelden
Nieuwste Sterrenbeelden spelletjes:
In dit spelletjes kan je je liefde testen op basis van de namen én op basis van sterrenbeelden!
In het Latijns wordt het sterrenbeeld Waterman ook Aquarius genoemd. Het is het elfde astrologische teken van de dierenriem. In de westerse astrologie is Waterman het zonneteken van mensen die geboren zijn vanaf 21 januari...
Het Sterrenbeeld Ram wordt in het Latijns ook Aries genoemd. Het is het astrologische teken van mensen geboren tussen 21 maart en 20 april. Ram is het eerste teken van de dierenriem en markeert ook het begin van de lente. ...
Wie heeft als sterrenbeeld Stier? Jijzelf of een vriend of vriendin? Wel, dit spel is speciaal voor jullie gemaakt, dus speel het en stuur het door naar je vrienden of familie!

Andere Sterrenbeelden spelletjes:
Ben jij als sterrenbeeld een ram of heb je een vriend of vriendin die ram is? Stuur dan zeker dit spel door, want hij of zij kan deze actieve en energieke ram aankleden met kleren die bij het sterrenbeeld passen.
Dit meisje heeft als sterrenbeeld gemini en heeft veel kleren en accessoires, zoals de meeste tweelingen hebben. Dus alle tweelingen, dit spelletje is speciaal voor jullie gemaakt!