Stiekem kussenAlle spellen in de groep > Stiekem kussen Spelletjes > humor > Stiekem kussen
Nieuwste Stiekem kussen spelletjes:
Zowel Carly als Sam willen Shane kusjes geven. Zorg ervoor dat Shane niet in de war geraakt. Kijk naar de meter welke kusjes Shane moet krijgen en sleep die naar hem. De andere kleur van kusjes moet je gewoon weer naar de...
Dit lieve koppeltje wil elkaar graag een kusje geven voor Nieuwjaar op de schaatsbaan. Let op dat niemand hen ziet!
In het kapsalon waar Mr Bean werkt, mag hij enkel poetsen. Wanneer de kapper even niet kijkt, wil Mr Bean toch haar knippen. Help hem snel wanneer de kapper afgeleid is!
Help Ken om Barbie een genezende kus te geven. Enkel vinden de verpleegster en de huisdieren dit niet echt leuk. Laat Ken Barbie genezen door haar stiekem te kussen.

1 2 3 Volgende

Andere Stiekem kussen spelletjes:
Ga zwemmen met je vriendje en geef elkaar kusjes in het zwembad, maar let op dat je niet betrapt wordt.
Blijkbaar kan Dora ook wel eens ondeugend zijn. Nu probeert ze in de les zichzelf op te maken, zonder dat de lerares dit ziet. Lukt het haar?
Dit perfect paar is op huwelijksreis en willen graag elkaar een kusje geven. Let op dat niemand hen ziet kussen, want dat vinden ze niet leuk.
Laat Jake en Neytiri uit de film Avatar in perfecte harmonie met elkaar leven. Let wel op dat wanneer ze elkaar kussen, ze stiekem kussen en niet betrapt worden!
Je vriendje wil je graag een kus geven voor Valentijn. Dit is nogal moeilijk, omdat je op school zit. Geef je vriendje een zoen, maar zorg ervoor dat de lerares het niet ziet!
Het is Nieuwjaar en deze celebrities of beroemdheden willen elkaar graag een kusje geven. Let op dat de paparazzi hen niet zien!

 
1 2 3 Volgende