Nieuwste Strategische spellen spelletjes:
Speel dit Halloween spel waarbij je pompoenen van dezelfde kleur op een rij moet krijgen.
Speel dit iCarly kaartspel en probeer zoveel mogelijk kaarten te matchen met elkaar!
Speel dit Patience spel met Mr. Bean, zijn beertje en andere personage uit de serie. Je volgt gewoon de normale patienceregels door de kaarten van een andere kleur op elkaar te leggen.

1 2 3 4 ... 14 Volgende

Andere Strategische spellen spelletjes:
In dit Wall E spelletje kan je online bejeweled spelen met de robotjes Wall E en Eva door gewoon minimum drie dezelfde prentjes op een rij te hebben.
Probeer de ballonnen in de vorm van een beertje te laten ontploffen. Doe dit wel heel strategisch, want de rode ballonnen laten de ballonnen ernaast ook ontploffen.
Speel Pacman met Homer Simpson en eet alle donuts op voor de buren en anderen bij Homer Simpson kunnen komen.
In dit Monsters Inc spel speel je bejeweled. Plaats 3 of meer dezelfde monsters op een rij of een kolom om die te laten verdwijnen. Je krijgt punten hoe meer monstercombinaties je maakt!
Speel Combo Card, een zenuwslopend spannend kaartspelletje! Het is de bedoeling dat je heel snel combo's maakt. Leg kaartjes van hetzelfde nummer of opeenvolgende nummers naast elkaar en maak zo combo's van 3 kaarten of...
Speel dit leuke bejeweled spel van Wreck it Ralph. Plaats 3 of meer diamanten naast of boven elkaar en maak zo je speelbord leeg!

 
1 2 3 4 ... 14 Volgende